Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Molenhoek

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Molenhoek? Meer en meer huishoudens kiezen voor extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en veel meer vrije tijd. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Molenhoek! Op schoonmakerzoeken.nl ontdek je volop tips en informatie voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarbij bieden we een aantal sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook delen we contactdetails van goede schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al vanaf €12,90 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-molenhoek

Een schoonmaakster in Molenhoek zoeken

Maak je niet graag schoon en houd je graag meer tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een ervaren schoonmaakster in Molenhoek inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Over het algemeen zijn er mensen te vinden die op die manier wat bijverdienen. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook of Marktplaats. Verder heb je allerlei schoonmaakplatforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stappenplan lopen we dit stap-voor-stap door.

Eigen huishoudelijke hulp in Molenhoek zoeken

 1. Postcodecheck

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invoeren van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de hulp bij je thuis komt. Populaire opties zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Daarna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  In het volgende scherm tonen ze de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs p/uur, ervaring en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij verschillende schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. In het geval jouw oproep ingewilligd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De werkster zal de eerste keer komen werken op het gekozen moment. Het is handig om thuis te blijven en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop samen een rondje door het huis en wijs meteen aan wat voor jou van belang is. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vinden van een geschikte schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Tegenwoordig zijn er gebruiksvriendelijke applicaties die je hierbij helpen. Op dergelijke platforms komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een eigen zoekprofiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Soms regelt het platform ook de betaling. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Advies: lees ook eens alles door over Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Mook en Middelaar.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Molenhoek

Vind een professionele schoonmaakster in jouw wijk!

Erkende schoonmaakbedrijven in Molenhoek

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? In de onderstaande tabel delen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Molenhoek, maar ook van o.a. glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Mook, Plasmolen, Malden en Kekerdom.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetser ondersteunt jou bij de meest voorkomende werkzaamheden in en rondom huis. In het volgende deel bekijk je een opsomming met klussen die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Al het strijkwerk doen.
 • De was wegwerken.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Vind een poetshulp (plaatselijk) al vanaf €12,70 per uur, inclusief alles.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een net en fris kantoor helpt bij een prettige werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verscheidene bedrijven in deze omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Molenhoek. Voorbeeld werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het schoonhouden van de toiletten. Ook de meer heavy zaken zoals vensterbanken en ramen wassen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken onderhoud en schoonmaken van ventilatie of graffiti verwijdering behoren tot de opties. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak bedragen tussen de €25,00 en €33,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reiniging van scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Limburg.
 • Prijzen: tussen de €25,00 en €33,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,50 tot wel €16,25 voor 1 uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard taken die hij/zij zal doen zoals: afstoffen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, stofzuigen, keuken reinigen. Daarnaast kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals houten vloer in de was zetten of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Molenhoek kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is ruim voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als ramen lappen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen. Het meest optimale aantal uren hulp ligt ook aan de omvang van jouw huis, samenstelling van jullie gezin en het werktempo.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetser hanteert altijd minimaal het minimumloon en 8% vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In sommige gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Molenhoek?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Ideaal voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De woning wordt helemaal ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt bedragen tussen de €350,00 tot €575,00.

Plaats een reactie