Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Kekerdom

Wil je een schoonmaakhulp in Kekerdom? Veel jonge gezinnen en ouderen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een goede schoonmaker in Kekerdom! Op schoonmakerzoeken.nl lees je praktische tips en instructies voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Bovendien delen we een aantal sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Daarbij delen wij ook gegevens zoals naam en adres van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al beschikbaar vanaf €12,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-kekerdom

Een schoonmaakster in Kekerdom inhuren

Maak je niet graag schoon en houd je graag meer tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een professionele schoonmaakster in Kekerdom inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze suggesties: vraag na in jouw eigen netwerk. In sommige situaties zijn er wel kennissen die een aantal uur per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Als laatste kan je gebruik maken van praktische platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stappenplan laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Kekerdom inhuren

 1. Postcodecheck

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je krijgt dan alleen werksters te zien die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de werkster komt werken. Vaak is dit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies vervolgens hoe lang de hulp moet komen en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Werksters vergelijken

  Check en analyseer de actieve huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs per uur, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Leg het eerste contact

  Selecteer meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Wanneer jouw inschrijving geaccepteerd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. Kennismaking

  De hulp zal bij je thuis komen op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is slim om zelf ook zeker in huis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Geef een complete rondleiding door de woning en aarzel niet om te vertellen wat je precies verwacht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarstaan.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een enthousiaste schoonmaker is niet eenvoudig. Tegenwoordig zijn er speciale bemiddelaars die je hierbij helpen. Online komen vraag- en aanbod samen. Je kunt snel en soms gratis een profiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. In veel gevallen gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Advies: lees ook eens alles door over Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Hulpstudent.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Berg en Dal.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Kekerdom

Vind een goede schoonmaakster in de buurt!

Zoek schoonmaakbedrijven in Kekerdom

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het overzicht hieronder check je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Kekerdom, met daarbij ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarnaast kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Malden, Molenhoek, Leuth en Erlecom.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetsvrouw is er voor alle schoonmaakklusjes in en rondom huis. In het gedeelte hieronder verstrekken we een opsomming met klusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • De was strijken.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €12,60 per 60 minuten.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een net en fris kantoor bevordert een prettige werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Een groot aantal aanbieders in de gemeente kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Kekerdom. Ze dragen verantwoording voor bureaus en tafels afnemen, de kantine/pantry schoonmaken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook meer incidentele klussen zoals glazen wassen, gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarin wordt geregeld dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €23,00 en €33,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor winkels, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Gelderland.
 • Prijzen: tussen +/- €21,50 en €30,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: gevelreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoe duur is een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,30 tot +/- €17,50 voor 1 uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Vaak zijn er standaard klusjes die uitgevoerd worden: toiletten schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen. Daarnaast kan je afspraken maken over houten vloer in de was zetten of de planten water geven.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Drukke huishoudens in Kekerdom kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor de wekelijks terugkerende taken als stofzuigen, ramen lappen, afstoffen, keuken reinigen, dweilen. Het meest optimale aantal uren hulp kan worden gecalculeerd door de omvang van jouw huis, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een werkster zal altijd het minimumloon verdienen plus de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Soms wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Kekerdom?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. DIt komt van pas voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De hele woning wordt van top tot teen gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €350,00 tot €600,00.

Plaats een reactie