Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Leuth

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Leuth? Meer en meer gezinnen nemen zo’n hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, altijd een gezonde woning, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Je wint hier veel advies bij het vinden van een goede schoonmaker in Leuth! Op deze pagina bieden we duidelijke tips en aanbevelingen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarnaast bekijk je hier een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Je bekijkt hier ook adresgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al in te huren vanaf €13,00 per uur.

schoonmaker-zoeken-leuth

Een schoonmaakster in Leuth gezocht

Heb je een druk bestaan en houd je graag wat tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een bedreven schoonmaakster in Leuth inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Dikwijls blijken er wel mensen te zijn die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Of plaats een oproep op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Verder zijn er diverse handige platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In onderstaande paragraaf nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Leuth vergelijken

 1. Voer je adres in

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die op kleine afstand van je woning.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetser aan de slag gaat. Vaak is dit om de twee weken of wekelijks. Bepaal nu het aantal schoonmaakuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk schoonmakers

  In de volgende stap bekijk je de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs p/uur, speciale werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Verzoek versturen

  Je kan een aanvraag indienen bij een aantal schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw aanmelding gehonoreerd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetsvrouw komt op locatie langs op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is handig om dan thuis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Tip: loop samen een rondje door de woning en maak duidelijk waar jij waarde aan hecht. Laat ook zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen liggen.

Schoonmaakhulp platforms

In contact komen met een goede schoonmaker is best lastig. Je kunt gebruik maken van nuttige online zoekmachines die daarbij helpen. Op deze sites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt snel en soms gratis een profiel maken en beschikbare helpers vinden. Vaak gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Klik eventueel direct door naar: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Marktplaats.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Berg en Dal.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Leuth

Vind een professionele schoonmaakster in jouw regio!

Regionale schoonmaakbedrijven in Leuth

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? Hieronder tonen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Leuth, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Kekerdom, Malden, Erlecom en Ooij.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetser huur je in voor de meest gangbare klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Hieronder delen wij een overzicht met taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Kleding strijken.
 • De was opvouwen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een uitstekende poetshulp (lokaal) al mogelijk vanaf €13,50 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone werkplek (kantoor) zorgt voor gelukkige werknemers en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verscheidene schoonmaakondernemers in de gemeente kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Leuth. Voorbeeld werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de kantine/pantry schoonmaken en het sanitair schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten kun je mogelijk uitbesteden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat inhoudt dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €21,50 en €34,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorging van winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, scholen.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Gelderland.
 • Onkosten: tussen ongeveer €22,50 en €32,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,50 tot €16,25 voor 1 uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard huishoudelijke taken die afgewerkt worden: dweilen, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. In aanvulling hierop kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals verschonen van het beddengoed of de tuin doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Veel gezinnen en families in Leuth kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor het uitvoeren van o.a. keuken reinigen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, dweilen, ramen lappen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt mede bepaald door het type woning, hoe netjes je bent, en de ervaring van de poetser.

Hoe gaat de betaling?

Een huishoudelijke hulp heeft recht op het minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In meer en meer situaties wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Leuth?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. DIt komt van pas als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het weer als nieuw voelt. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €300,00 tot €500,00.

Plaats een reactie