Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zwartsluis

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Zwartsluis? Steeds meer mensen hebben een extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Zwartsluis! Op deze pagina lees je veel tips en aanbevelingen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier een overzicht met enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Daarbij delen wij ook adressen van erkende schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al voor €13,40 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-zwartsluis

Een schoonmaakster in Zwartsluis inhuren

Heb je een druk leven en wil je graag meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een ijverige schoonmaakster in Zwartsluis inhuren moet je dan absoluut overwegen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze suggesties: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In veel gevallen zijn er mensen te vinden die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Je kunt ook een oproepje doen op een lokale Facebook groep. Ten derde zien wij steeds meer platforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Zwartsluis opzoeken

 1. Voer je adres in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die dichtbij wonen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de hulp bij je thuis komt. Populaire opties zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies hierna het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Je ziet nu meteen de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op kosten, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Offerteverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw verzoek gehonoreerd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De werkster komt aan huis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Ons advies is om dan thuis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en maak duidelijk welke dingen wat extra tijd mag kosten. Het is ook van belang aan te geven waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden zijn opgeslagen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een goede schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Door middel van het internet kun je terecht op gebruiksvriendelijke websites die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze sites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. Soms gaat de betaling via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Klik eventueel direct door naar: Homeworks.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Zwartewaterland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zwartsluis

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw omgeving!

Lokale schoonmaakbedrijven in Zwartsluis

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de bijgaande tabel vind je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Zwartsluis, maar ook van o.a. glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Als alternatief kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Belt-Schutsloot, Elspeet, Hasselt en Laag Zuthem.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De helper is er voor alle schoonmaakklusjes in en rondom huis. In het volgende deel delen wij enkele veel voorkomende klussen die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wassen van kleding.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een uitstekende poetshulp in de buurt al vanaf €12,90 per werkuur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor helpt bij de productiviteit en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Diverse schoonmakers die in dit gebied werkzaam zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Zwartsluis. Ze dragen verantwoording voor het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, vloeren stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatie schoonmaken of trappenhuis reinigen zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarin wordt geregeld dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €20,50 en €32,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoon houden van horeca en hotels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Overijssel.
 • Tarief: tussen +/- €22,50 en €30,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: gevelreiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,90 tot +/- €16,75 per gewerkt uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Vooraf bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de praktijk zijn er een aantal werkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: dweilen, keuken reinigen, afstoffen, toiletten schoonmaken, ramen wassen. In aanvulling hierop kan je ook vragen voor extra klussen zoals verschonen van het beddengoed of de planten doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste gezinnen in Zwartsluis kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is voldoende tijd voor het uitvoeren van o.a. dweilen, afstoffen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen. Het exacte aantal uur per week is afhankelijk van de omvang van jouw huis, de gezinssamenstelling en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaakhulp ontvangt altijd het minimumloon met vakantiegeld (8%). Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Bekijk ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Soms loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Zwartsluis?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat is met name handig voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De hele woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De tarieven bedragen tussen de €300,00 tot €575,00.

Plaats een reactie