Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Elspeet

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Elspeet? Steeds meer mensen nemen zo’n hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, geen rotklusjes meer en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen jou bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Elspeet! Op onze schoonmaakwebsite vind je concrete tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Eveneens bekijk je hier een overzicht met enkele landelijke sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je treft op deze pagina ook adresgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al voor €13,50 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-elspeet

Een schoonmaakster in Elspeet gezocht

Heb je een druk leven en houd je graag meer tijd over voor familie en vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Elspeet inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Ons advies: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Vaak zijn er mensen te vinden die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen reactie? Probeer dan eens een lokale Facebook groep. Verder heb je allerlei praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Elspeet inhuren

 1. Selecteer je adres

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw aan de slag gaat. Meestal is het elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies hierna het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Hierna bekijk je direct de getoonde huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs, takenpakket en beoordelingsscore.

 4. Aanvraag indienen

  Selecteer diverse schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Op het moment dat jouw aanmelding wederzijds passend is heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetshulp komt aan huis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is slim om dan ook thuis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en wijs meteen aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. Vertel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vinden van een professionele schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt een beroep doen op nuttige online marktplaatsen die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze sites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Doorgaans wordt de betaling ook geregeld door het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Advies: lees ook eens alles door over Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Nationalehulpgids.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Nunspeet.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Elspeet

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw wijk!

Schoonmaakbedrijven in Elspeet

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het onderstaande overzicht bekijk je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Elspeet, inclusief glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Eveneens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Vierhouten, Hulshorst, Belt-Schutsloot en Zwartsluis.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De werkster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende klussen in en rondom huis. In het gedeelte hieronder bieden wij de meest voorkomende werkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen zemen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Beddengoed wassen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Wassen en drogen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een privé poetshulp (regionaal) al vanaf €13,40 p/uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een representatief schoon kantoor bevordert fijne en veilige werkplekken en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Meerdere aanbieders die in de buurt gevestigd zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Elspeet. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus schoonmaken, stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals glazen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, ventilatie schoonmaken of vloeronderhoud behoren tot de mogelijkheden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat inhoudt dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €22,00 en €30,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is voordeliger dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reinigen van scholen, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, kantoren.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Gelderland.
 • Prijzen: tussen +/- €25,00 en €34,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoe duur is een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp kost tussen de €12,50 tot €19,75 per gewerkt uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Aan het begin van de dag bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard huishoudelijke taken die uitgevoerd worden: stofzuigen, ramen wassen, afstoffen, keuken reinigen, dweilen. In aanvulling hierop kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals de meubels schoonmaken of het wassen van kleding.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste huishoudens in Elspeet laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is genoeg tijd voor de meest voorkomende taken als dweilen, het toilet schoonmaken, afstoffen, ramen lappen, stofzuigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt berekend a.d.h.v. de grootte van de woning, jouw leefstijl, en het werktempo.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en wettelijk vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Check ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In bepaalde cases wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Elspeet?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat is met name handig als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verbouwing/renovatie. De hele woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De totale kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €375,00 tot €550,00.

Plaats een reactie