Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Austerlitz

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Austerlitz? Meer en meer huishoudens hebben behoefte aan extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en veel meer vrije tijd. Wij geven advies bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Austerlitz! Op schoonmakerzoeken.nl vind je volop tips en informatie voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Tevens delen we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook contactdetails van erkende schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al voor €13,10 per uur.

schoonmaker-zoeken-austerlitz

Een schoonmaakster in Austerlitz gezocht

Heb je een drukke baan en wil je meer focus op de belangrijke dingen in het leven? Een ijverige schoonmaakster in Austerlitz inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze adviezen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In veel gevallen zijn er mensen te vinden die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Ten derde zien wij steeds meer praktische platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het gedeelte hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Austerlitz vergelijken

 1. Adres invoeren

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je krijgt dan alleen werksters te zien die dichtbij wonen.

 2. Stel pakket samen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de werkster bij je thuis komt. Vaak is dit elke week, 2 weken of 4 weken. Vervolgens kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Bekijk snel meer info over de beschikbare huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs per uur, ervaring en recensies.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een verzoek versturen naar verschillende schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw oproep goedgekeurd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De hulp zal de eerste keer komen werken op het gekozen moment. Het is goed om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Tip: loop samen een rondje door de woning en vertel wat voor jou van belang is. Vertel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen zijn opgeslagen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een bedreven schoonmaker kan complex zijn. Gelukkig zijn er diverse platforms die jou helpen zoeken. Op dergelijke platforms komen vraag- en aanbod samen. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht doorgeven en in contact komen met helpers in de regio. Meestal regelt het platform ook de betaling. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Bekijk ook direct meer info over: Voor bedrijven.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Care.com: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Zeist.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Austerlitz

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw regio!

Professionele schoonmaakbedrijven in Austerlitz

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de bijgaande tabel tonen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Austerlitz, met ook partijen als glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Ook bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Bilthoven, Den Dolder, Woerdense Verlaat en Wilnis.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De werkster is er voor alle klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In onderstaande paragraaf check je een opsomming met taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Strijken.
 • Wassen en drogen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp (lokaal) nu al vanaf €13,00 per uur, inclusief alles.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) zorgt voor productieve werknemers en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Meerdere organisaties die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Austerlitz. Ze dragen verantwoording voor het schoonmaken van de bureaus en computers, het legen van de vuilnisbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook grote taken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of dakreiniging zijn populaire klussen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak bedragen tussen de €20,00 en €30,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reinigen van horeca en hotels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Utrecht.
 • Prijs: tussen de €21,50 en €30,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp kost tussen de €12,80 tot zo’n €19,75 per uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de basis zijn er normale schoonmaakwerkzaamheden die opgepakt worden: toiletten schoonmaken, afstoffen, ramen wassen, stofzuigen, keuken reinigen. Indien gewenst kun je ook extra dingen aanvragen zoals opruimen of de was doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Drukke huishoudens in Austerlitz kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor de meest voorkomende taken als stofzuigen, afstoffen, dweilen, keuken reinigen, ramen lappen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt berekend a.d.h.v. het aantal m2, het aantal bewoners en de ervaring van de poetser.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een werkster maakt aanspraak op een minimumloon plus 8% vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Check ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Soms doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Austerlitz?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dit speelt met name als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij oplevering van een woning. Het complete huis wordt helemaal ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De totale kosten bedragen tussen de €375,00 tot €500,00.

Plaats een reactie