Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Helvoirt

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Helvoirt? Steeds meer huishoudens hebben een extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Helvoirt! Op deze pagina delen wij volop tips en adviezen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Eveneens bekijk je hier een overzicht met een aantal sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je treft op deze pagina ook namen en adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al in te huren vanaf €12,90 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-helvoirt

Een schoonmaakster in Helvoirt vinden

Heb je het erg druk en wil je tijd investeren in de dingen die er echt toe doen? Een ijverige schoonmaakster in Helvoirt inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Aanrader: vraag na in jouw eigen netwerk. In sommige situaties blijken er wel mensen te zijn die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast zijn er diverse praktische platforms voor het vinden van een werkster. In het stukje hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Helvoirt zoeken

 1. Selecteer je adres

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Waar en wanneer

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de werkster komt werken. Populaire opties zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Bepaal nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk helpers

  Check en analyseer de getoonde huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs p/uur, speciale werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar diverse schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Op het moment dat jouw uitnodiging geaccepteerd wordt heb je een match.

 5. Kennismakingsgesprek

  De huishoudelijke hulp komt bij je thuis op de overeengekomen datum. We raden aan om zelf ook zeker in huis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en maak duidelijk wat jij belangrijk vindt. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarliggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

In contact komen met een professionele schoonmaker is best lastig. Tegenwoordig zijn er praktische online bemiddelaarsdiensten die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze portalen worden vraag en aanbod gebundeld. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en in contact komen met helpers in de regio. Vaak wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Bekijk ook direct meer info over: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Marktplaats.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Vught.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Helvoirt

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw omgeving!

Erkende schoonmaakbedrijven in Helvoirt

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? In het overzicht hieronder tonen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Helvoirt, aangevuld met glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Eveneens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Den Dungen, Gemonde, Cromvoirt en Berlicum.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De werkster ondersteunt jou bij de meest voorkomende werkzaamheden in en rondom huis. Hieronder bieden wij de meest voorkomende huishoudelijke taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen wassen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een deskundige poetshulp uit de regio al vanaf €12,50 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schoon kantoor helpt bij de werksfeer en productiviteit en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verschillende aanbieders in deze omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Helvoirt. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, het ledigen van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen het ventilatiesysteem laten reinigen of vloeronderhoud zijn vaak mogelijk. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarin wordt geregeld dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €23,50 en €31,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is efficiënter dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorger van horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, winkels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Noord-Brabant.
 • Onkosten: tussen om en nabij de €24,00 en €30,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, graffiti verwijderen.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,10 tot €16,75 per gewerkt uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard taken die uitgevoerd worden: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, afstoffen, dweilen. Daarbij kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals de meubels schoonmaken of het wassen van kleding.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste gezinnen in Helvoirt kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is genoeg tijd voor onder andere afstoffen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, dweilen, stofzuigen. Het precieze aantal uur dat nodig is hangt af van de omvang van jouw huis, jouw leefstijl, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik betalen?

Een interieurverzorger heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij jaarlijks vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Zie ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Helvoirt?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Ideaal als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De hele woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De tarieven zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €225,00 tot €500,00.

Plaats een reactie