Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Vught

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Vught? Steeds meer gezinnen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en veel meer vrije tijd. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Vught! Op ons portaal lees je diverse tips en aanbevelingen voor een goede huishoudelijke hulp . Daarbij bekijk je hier een overzicht met enkele landelijke sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook vind je hier contactgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al mogelijk vanaf €12,80 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-vught

Een schoonmaakster in Vught vinden

Heb je een druk leven en houd je graag wat tijd over voor familie en vrienden? Een goede schoonmaakster in Vught inhuren moet je dan absoluut overwegen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Aanrader: vraag na in jouw eigen netwerk. Meestal blijken er wel mensen te zijn die een aantal uur per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens een lokale Facebook groep. Afsluitend heb je allerlei platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In onderstaande paragraaf laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Vught inhuren

 1. Geef adresgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt schoonmaken. Populaire opties zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Vervolgens kies je het aantal uur van een poetsbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Hierna bekijk je direct de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs, speciale werkzaamheden en recensies.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een verzoek versturen naar enkele schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Op het moment dat jouw inschrijving passend is voor de werknemer heb je een match.

 5. De eerste afspraak

  De poetshulp komt aan huis op het gekozen moment. Het is slim om zelf ook zeker in huis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat het huis zien en aarzel niet om te vertellen wat je precies verwacht. Laat ook zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarliggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een betrouwbare schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Tegenwoordig zijn er handige platforms die hiervoor specifiek service verlenen. Online wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Soms wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Advies: lees ook eens alles door over Voor bedrijven.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Nationalehulpgids.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Vught.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Vught

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw omgeving!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Vught

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de bijgaande tabel vind je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Vught, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Tevens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Sint-Michielsgestel, Boxtel, Heusden en s-Hertogenbosch.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De werkster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende werkzaamheden in jouw huishouden. Bijgaand vind je de meest gangbare huishoudelijke taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen zemen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Bed opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een uitstekende poetshulp uit de omgeving al voor €12,90 per gewerkt uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor helpt bij productieve werknemers en zorgt dat alles er representatief uitziet. Meerdere organisaties die in de buurt gevestigd zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Vught. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en toiletten schoonmaken. Ook grote klussen zoals glasbewassing, buiten gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatiereiniging of trappenhuis reinigen zijn vaak mogelijk. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waardoor bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De onkosten voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €21,50 en €31,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaak van productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, horeca en hotels, scholen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Prijs: tussen ongeveer €24,00 en €33,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, tapijtreiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,50 tot zo’n €19,50 per gewerkt uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat zijn de taken van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale schoonmaakklusjes die gedaan worden: keuken reinigen, ramen wassen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, dweilen. Indien nodig kan je ook vragen voor extra klussen zoals opruimen of de planten doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste huishoudens in Vught hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor de wekelijks terugkerende taken als stofzuigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, keuken reinigen, dweilen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt aan het aantal ruimtes, hoe netjes je bent, en de ervaring van de poetser.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaakhulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij 8% vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Steeds vaker betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Vught?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat is met name handig als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Elke ruimte wordt volledig gereinigd en ontsmet. wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten hiervan bedragen tussen de €200,00 tot €575,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie