Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Sint-Michielsgestel

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Sint-Michielsgestel? Meer en meer huishoudens maken gebruik van een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, altijd een gezonde woning, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij bieden tips en tricks het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Sint-Michielsgestel! Op schoonmakerzoeken.nl bekijk je duidelijke tips en adviezen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Ook bespreken we populaire websites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je bekijkt hier ook adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al voor €12,50 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-sint-michielsgestel

Een schoonmaakster in Sint-Michielsgestel zoeken

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag wat tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een vakkundige schoonmaakster in Sint-Michielsgestel inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In sommige situaties zijn er studenten of vrouwen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Afsluitend zien wij steeds meer online marktplaatsen waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In onderstaande paragraaf nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Sint-Michielsgestel vergelijken

 1. Voer je adres in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Kies het aantal service-uren

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp bij je thuis komt. Dit kan zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Selecteer nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk schoonmakers

  In het volgende scherm tonen ze de actieve huishoudelijke helpers. Filter op uurtarief, ervaring, werkzaamheden en recensies.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een aanvraag doen bij een aantal schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Indien jouw verzoek geaccepteerd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster zal de eerste keer komen werken op de afgesproken datum. Ons advies is om dan thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop samen een rondje door het huis en communiceer wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Vertel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een ervaren schoonmaker kan complex zijn. Gelukkig zijn er handige online bemiddelaarsdiensten die je hierbij helpen. Online wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Dikwijls wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Advies: lees ook eens alles door over Schoonmaaktips.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Sint-Michielsgestel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Sint-Michielsgestel

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Sint-Michielsgestel

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de tabel hieronder vind je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Sint-Michielsgestel, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Als alternatief kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Boxtel, Zaltbommel, Vught en Heusden.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaker huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. Bijgaand tref je de meest gangbare schoonmaakklusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Glazenwassen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Wassen en drogen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een eigen poetshulp uit de regio al in te huren vanaf €13,00 als uurtarief.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een net en fris kantoor stimuleert een prettige werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Een groot aantal bedrijven in deze omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Sint-Michielsgestel. Ze kunnen je ondersteunen bij het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen zemen, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of vloeronderhoud behoren tot de opties. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarbij bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €22,50 en €30,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaak van zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, kantoren, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kostprijs: tussen gemiddeld €20,50 en €31,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: tapijtreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,50 tot wel €17,00 per uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakklusjes die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, afstoffen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Verder kan de hulp extra klussen oppakken zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste woningen in Sint-Michielsgestel laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is voldoende tijd voor bijvoorbeeld afstoffen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, dweilen, keuken reinigen. Het exacte aantal uur per week ligt aan het aantal ruimtes, jullie leefstijl en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaakhulp ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In meer en meer situaties doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Sint-Michielsgestel?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dit speelt met name plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Jouw woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De totale kosten zijn variabel en liggen tussen de €225,00 tot €650,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie