Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Rijswijk

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Rijswijk? Steeds meer gezinnen hebben een extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Rijswijk! Op deze pagina bieden we volop tips en tricks voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Bovendien behandelen we een aantal sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Afsluitend bekijk je hier ook gegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Nu al vanaf €12,90 per uur.

schoonmaker-zoeken-rijswijk

Een schoonmaakster in Rijswijk vinden

Heb je een druk bestaan en creëer je graag wat extra tijd voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een professionele schoonmaakster in Rijswijk inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? We hebben wat tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Dikwijls blijken er wel mensen te zijn die op die manier wat bijverdienen. Je kunt ook een oproepje doen op een lokale Facebook groep. Als laatste heb je allerlei vraag- en aanbodsites waar je een werkster kunt vinden. In het volgende gedeelte leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Huishoudelijke hulp in Rijswijk vergelijken

 1. Geef contactgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door eerst even jouw postcode in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden in jouw eigen regio.

 2. Stel pakket samen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetshulp komt poetsen. Meestal is het 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Vervolgens kies je het aantal schoonmaakuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk schoonmakers

  In de volgende stap bekijk je de actieve huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs per uur, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een verzoek versturen naar een aantal schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. In het geval jouw verzoek goedgekeurd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetser komt bij je thuis op de overeengekomen datum. Het is verstandig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te stemmen wat er moet gebeuren. Geef een complete rondleiding door de woning en vertel welke dingen wat extra tijd mag kosten. Vertel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen liggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoeken van een ervaren schoonmaker kan complex zijn. Door middel van het internet kun je terecht op gebruiksvriendelijke websites die je hierbij helpen. Hier kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt snel en soms gratis een profiel aanmaken en zoeken tussen de verschillende werksters. Vaak betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Andere relevante onderwerpen: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Hulpstudent.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Altena.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Rijswijk

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Rijswijk

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de bijgaande tabel ontdek je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Rijswijk, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Eveneens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Woudrichem, Almkerk, Giessen en Andel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetser huur je in voor de meest gangbare karweitjes in en rondom jouw woning. Hieronder vind je de meest voorkomende klussen die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Schone ramen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Bed opmaken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Opvouwen van de was.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een deskundige poetshulp (plaatselijk) nu al vanaf €13,00 p/uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een net en fris kantoor draagt bij aan de werksfeer en productiviteit en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Een groot aantal organisaties in deze streek staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Rijswijk. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en stoelen schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de meer heavy zaken zoals ramen zemen, gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatiereiniging of vloeronderhoud zijn populaire klussen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €20,50 en €31,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reiniging van winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kostprijs: tussen gemiddeld €22,00 en €30,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,70 tot €16,25 voor 1 uur werken. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de basis zijn er normale schoonmaakwerkzaamheden die uitgevoerd worden: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, ramen wassen. Tevens kun je ook extra dingen aanvragen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de planten doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Rijswijk huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is voldoende voor het hele takenpakket van stofzuigen, ramen lappen, afstoffen, keuken reinigen, dweilen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt aan het aantal ruimtes, samenstelling van jullie gezin en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp zal altijd het minimumloon verdienen plus vakantiegeld (8%). Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Zie ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In bepaalde cases gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Rijswijk?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Perfect voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verbouwing/renovatie. Je complete woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De totale kosten zijn variabel en liggen tussen de €225,00 tot €550,00.

Plaats een reactie