Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Lijnden

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Lijnden? Meer en meer huishoudens hebben een extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij helpen jou bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Lijnden! Op onze schoonmaakwebsite verstrekken we praktische tips en tricks voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Bovendien bekijk je hier een overzicht met diverse sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Afsluitend bekijk je hier ook adresgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al in te huren vanaf €12,90 per uur.

schoonmaker-zoeken-lijnden

Een schoonmaakster in Lijnden inhuren

Heb je een druk leven en wil je meer focus op familie, vrienden en hobby’s? Een geschikte schoonmaakster in Lijnden inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Allereerst: vraag na in jouw eigen netwerk. Over het algemeen blijken er wel mensen te zijn die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook of Marktplaats. Ten derde zijn er diverse vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf lopen we dit stap-voor-stap door.

Huishoudelijke hulp in Lijnden zoeken

 1. Selecteer je adres

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien in jouw eigen regio.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de werkster aan huis komt. Meestal is het eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Maak nu een keuze voor het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  Vergelijk nu direct de getoonde huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs per uur, takenpakket en reviews.

 4. Rond de aanvraag af

  Kies 1 of meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Indien de opdracht passend is voor de werknemer heb jij een helper gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetsvrouw komt op locatie langs op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Ons advies is om thuis te blijven en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en maak duidelijk wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Je moet ook laten zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn zijn opgeslagen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een enthousiaste schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Tegenwoordig zijn er handige online zoekmachines die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dergelijke platforms treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht doorgeven en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. In veel gevallen wordt de betaling ook geregeld door het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Klik eventueel direct door naar: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Hulp.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Haarlemmermeer.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Lijnden

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw regio!

Erkende schoonmaakbedrijven in Lijnden

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In ons overzicht ontdek je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Lijnden, met daarbij ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Tevens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Ouderkerk aan de Amstel, Loosdrecht, Badhoevedorp en Halfweg.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De hulp huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Hieronder bieden wij enkele veel voorkomende huishoudelijke taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp uit de regio nu al vanaf €13,50 (uurtarief).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een representatief schoon kantoor stimuleert gelukkige werknemers en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verscheidene bedrijven in de omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Lijnden. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus schoonmaken, vloeren stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook meer incidentele klussen zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of graffiti verwijdering kun je mogelijk uitbesteden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waardoor bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak bedragen tussen de €23,00 en €31,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Noord-Holland.
 • Kosten: tussen gemiddeld €20,50 en €32,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: vloeronderhoud, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,90 tot wel €16,00 per gewerkt uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je bespreekt altijd vooraf wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de basis zijn er normale taken die de hulp uitvoert: toiletten schoonmaken, afstoffen, dweilen, keuken reinigen, ramen wassen. Daarbij kan je ook vragen voor extra klussen zoals de meubels schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Jonge gezinnen in Lijnden kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is genoeg tijd voor het hele takenpakket van het toilet schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen, ramen lappen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren is afhankelijk van de grootte van het huis, de gezinssamenstelling en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een werkster maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Vraag ook naar Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In bepaalde cases betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Lijnden?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Een uitkomst voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Je complete woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het huis weer helemaal fris is. De eenmalige kosten zijn variabel en liggen tussen de €275,00 tot €575,00.

Plaats een reactie