Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Loosdrecht

Wil je een schoonmaakhulp in Loosdrecht? Meer en meer Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en veel meer vrije tijd. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een professionele schoonmaker in Loosdrecht! Op ons portaal bekijk je veel tips en aanbevelingen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarnaast bekijk je hier een overzicht met enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je treft op deze pagina ook contactgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al vanaf €12,50 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-loosdrecht

Een schoonmaakster in Loosdrecht zoeken

Heb je een druk bestaan en houd je graag wat tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een geschikte schoonmaakster in Loosdrecht inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Ons advies: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In veel gevallen zijn er wel mensen die een aantal uur per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Ten derde zien wij steeds meer handige platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stukje nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Loosdrecht inhuren

 1. Geef contactgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetser aan huis komt. De keuze is vaak elke week, 2 weken of 4 weken. Bepaal nu het aantal uur van een poetsbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  In het volgende scherm tonen ze huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Sorteer op tarief, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

 4. Contactverzoek

  Kies 1 of 2 schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. In het geval jouw verzoek geaccepteerd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster komt voor de eerste keer werken op het gekozen moment. Het is handig om dan thuis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en wijs meteen aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarliggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoeken van een betrouwbare schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt natuurlijk gebruik maken van praktische platforms die dit een stukje eenvoudiger maken. Online komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Vaak gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Klik eventueel direct door naar: Homeworks.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Hulpstudent.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Wijdemeren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Loosdrecht

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in Loosdrecht

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de bijgaande tabel delen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Loosdrecht, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Kortenhoef, s-Graveland, Ouderkerk aan de Amstel en Lijnden.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetser helpt jou graag met allerlei werkzaamheden in jouw huishouden. In het overzicht hieronder delen wij enkele veel voorkomende werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Beddengoed wassen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een uitstekende poetshulp uit de omgeving al in te huren vanaf €12,80 (uurtarief).

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) bevordert fijne en veilige werkplekken en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verschillende organisaties die in dit gebied werkzaam zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Loosdrecht. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook de meer heavy zaken zoals ramen en vensters bijhouden, buiten gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of trappenhuis reinigen zijn populaire klussen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €20,00 en €35,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoon houden van kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Kosten: tussen ongeveer €24,00 en €31,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: tapijtreiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,00 tot +/- €16,50 op uurbasis. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Vaak zijn er standaard werkzaamheden die de hulp uitvoert: dweilen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, ramen wassen. In aanvulling hierop kan je ook vragen voor extra klussen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de planten doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Een groot deel van de huishoudens in Loosdrecht kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor het hele takenpakket van afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen, dweilen, het toilet schoonmaken. Het meest optimale aantal uren hulp kan worden gecalculeerd door het aantal ruimtes, de gezinssamenstelling en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaak assistent hanteert altijd minimaal het minimumloon en jaarlijks vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Check ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Steeds vaker betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Loosdrecht?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat is met name handig voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als je je woning te koop zet. Het huis wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De totale kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €350,00 tot €625,00.

Plaats een reactie