Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Badhoevedorp

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Badhoevedorp? Steeds meer Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Badhoevedorp! Op dit platform lees je diverse tips en instructies voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Ook bespreken we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook bieden wij adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al mogelijk vanaf €12,90 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-badhoevedorp

Een schoonmaakster in Badhoevedorp vinden

Heb je een drukke baan en creëer je graag wat extra tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Badhoevedorp inhuren is dan zeker het overwegen waard. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Meestal zijn er mensen te vinden die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Of plaats een oproep op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Afsluitend kan je gebruik maken van praktische platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stukje leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Eigen huishoudelijke hulp in Badhoevedorp inhuren

 1. Geef adresgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invullen van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp aan huis komt. De keuze is vaak elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Vervolgens kies je het aantal schoonmaakuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op uurtarief, ervaring, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een bericht sturen naar verschillende schoonmakers die passen bij jouw wensen. Indien jouw aanvraag beantwoord wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetser komt aan huis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is slim om op locatie te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en communiceer wat je precies verwacht. Vertel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een professionele schoonmaker is ingewikkeld. Tegenwoordig zijn er diverse online marktplaatsen die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze portalen kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt hier eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. In veel gevallen gaat ook de administratie via deze sites. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Klik eventueel direct door naar: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Nationalehulpgids.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Haarlemmermeer.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Badhoevedorp

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw regio!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Badhoevedorp

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? In de tabel hieronder check je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Badhoevedorp, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Ook kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Lijnden, Ouderkerk aan de Amstel, Halfweg en Zwanenburg.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De hulp staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende werkzaamheden in en rondom jouw woning. In onderstaande paragraaf bieden wij de meest voorkomende werkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Glazenwassen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Het wassen van de kleding.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een deskundige poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €12,70 per uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een representatief schoon kantoor helpt bij de productiviteit en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verscheidene organisaties in deze omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Badhoevedorp. Typische werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook meer incidentele klussen zoals glazen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of graffiti verwijdering kun je mogelijk uitbesteden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat inhoudt dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €21,00 en €35,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaak van zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, horeca en hotels, winkels, scholen.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Noord-Holland.
 • Kostprijs: tussen +/- €23,50 en €32,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,30 tot wel €19,00 voor 1 uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard huishoudelijke taken die hij/zij zal doen zoals: keuken reinigen, stofzuigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Indien nodig kan de hulp extra klussen oppakken zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste woningen in Badhoevedorp kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is voldoende voor belangrijke taken zoals het toilet schoonmaken, ramen lappen, stofzuigen, keuken reinigen, dweilen. Het exacte aantal uur per week wordt mede bepaald door de grootte van de woning, hoe netjes je bent, en het werktempo.

Hoe gaat de betaling?

Een poetsvrouw heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij 8% vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Check ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Steeds vaker gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Badhoevedorp?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Een uitkomst voor de grote voorjaarsschoonmaak, of wanneer je je huis wilt verkopen. Jouw woning wordt helemaal ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De totale kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €375,00 tot €525,00.

Plaats een reactie