Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Halfweg

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Halfweg? Steeds meer gezinnen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Halfweg! Op ons portaal delen wij volop tips en instructies voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Eveneens behandelen we bekende platforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook hebben we een overzicht met adresgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al in te huren vanaf €13,20 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-halfweg

Een schoonmaakster in Halfweg zoeken

Heb je het erg druk en wil je meer focus op familie en vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Halfweg inhuren moet je dan absoluut overwegen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? We hebben wat tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Dikwijls zijn er wel kennissen die op die manier wat bijverdienen. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Verder heb je allerlei handige platforms voor het vinden van een werkster. In het volgende gedeelte leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Huishoudelijke hulp in Halfweg vergelijken

 1. Geef contactgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de huishoudelijke hulp aan huis komt. Populaire opties zijn om de twee weken of wekelijks. Selecteer nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs p/uur, ervaring, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Dien je aanvraag in

  Kies 1 of meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. In het geval jouw verzoek wederzijds passend is heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De huishoudelijke hulp komt voor de eerste keer werken op de afgesproken datum. Het is verstandig om thuis te blijven en om uitleg te geven over de woning en spullen. Leid hem/haar even rond door de woning en communiceer wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Vertel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarliggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

De zoektocht naar een enthousiaste schoonmaker is ingewikkeld. Door middel van het internet kun je terecht op nuttige online zoekmachines die dit een stukje eenvoudiger maken. Via internet kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt hier eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en beschikbare helpers vinden. Meestal gaat de betaling via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Mogelijk vind je dit ook interessant: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Haarlemmermeer.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Halfweg

Vind een goede schoonmaakster in jouw wijk!

Erkende schoonmaakbedrijven in Halfweg

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? Hieronder delen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Halfweg, met daarbij ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarnaast kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Badhoevedorp, Lijnden, Zwanenburg en Marken.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetser ondersteunt jou bij de meest voorkomende klussen in jouw huishouden. Bijgaand delen wij de meest gangbare huishoudelijke taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Wasmachines aanzetten.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Vind een poetshulp uit de omgeving al voor €12,80 per uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone werkplek (kantoor) stimuleert een fijne werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Meerdere aanbieders die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Halfweg. Typische werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, het ledigen van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals vensterbanken en ramen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, het laten reinigen van de ventilatie of dakreiniging behoren tot de opties. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat betekent dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €20,50 en €33,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reiniging van zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarief: tussen gemiddeld €20,50 en €33,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp rekent tussen de €12,50 tot +/- €18,00 voor 1 uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Meestal zijn er standaard schoonmaakklusjes die opgepakt worden: dweilen, afstoffen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen. Indien gewenst kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals de meubels schoonmaken of het wassen van kleding.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Halfweg hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is ruim voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als keuken reinigen, ramen lappen, dweilen, afstoffen, stofzuigen. Het precieze aantal uur dat nodig is hangt af van het aantal vierkante meters, jouw leefstijl, en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een werkster ontvangt altijd het minimumloon met jaarlijks vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor meer informatie zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Halfweg?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dit speelt met name als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verbouwing/renovatie. De hele woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De totale kosten bedragen tussen de €250,00 tot €700,00.

Plaats een reactie