Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zwanenburg

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Zwanenburg? Meer en meer gezinnen gaan voor wat extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Zwanenburg! Op schoonmakerzoeken.nl bekijk je concrete tips en aanbevelingen voor een goede huishoudelijke hulp . Eveneens bekijk je hier een overzicht met een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook contactgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al voor €13,40 p/uur.

schoonmaker-zoeken-zwanenburg

Een schoonmaakster in Zwanenburg inhuren

Heb je een druk leven en creëer je graag wat extra tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een professionele schoonmaakster in Zwanenburg inhuren is dan een uitstekend idee. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze tips: vraag na in jouw eigen netwerk. Dikwijls zijn er studenten of vrouwen die op die manier wat bijverdienen. Of plaats een oproep op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Daarnaast ontstaan er meer en meer schoonmaakplatforms waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stukje vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Zwanenburg vergelijken

 1. Geef contactgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door middel van de postcodecheck. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de huishoudelijke hulp komt schoonmaken. Bijvoorbeeld om de twee weken of wekelijks. Maak nu een keuze voor het aantal schoonmaakuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmakers vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs, ervaring, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Dien je aanvraag in

  Kies 1 of meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Wanneer de opdracht geaccepteerd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De hulp zal de eerste keer komen werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is goed om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om verdere instructies te kunnen geven. Leid hem/haar even rond door de woning en maak duidelijk wat je precies verwacht. Deel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vergelijken van professionele schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Tegenwoordig zijn er speciale websites die daarbij helpen. Online wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt snel en soms gratis een eigen zoekprofiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. In veel gevallen gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Tip: bekijk ook eens de pagina over Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Nationalehulpgids.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Haarlemmermeer.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zwanenburg

Vind een professionele schoonmaakster in de buurt!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Zwanenburg

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? In het overzicht hieronder tonen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Zwanenburg, je vind hier ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Halfweg, Badhoevedorp, Marken en Uitdam.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetser ondersteunt jou bij de meest voorkomende werkzaamheden binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder delen wij een opsomming met schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Wassen en drogen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een uitstekende poetshulp uit de omgeving al in te huren vanaf €12,50 per 60 minuten.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een representatief schoon kantoor bevordert een fijne werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Een groot aantal schoonmaakondernemers in de gemeente zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Zwanenburg. Voorbeeld werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, vloeren stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen stof & vuilvrij maken onderhoud en schoonmaken van ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat inhoudt dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De prijzen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €22,00 en €30,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoon houden van winkels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Noord-Holland.
 • Onkosten: tussen de €23,50 en €35,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,00 tot zo’n €17,50 voor 1 uur werken. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat maakt een poetser schoon?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Doorgaans zijn er standaard huishoudelijke taken die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, afstoffen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. Daarnaast kan de hulp extra klussen oppakken zoals strijken of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste huishoudens in Zwanenburg huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat biedt voldoende ruimte voor het uitvoeren van o.a. afstoffen, dweilen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren is afhankelijk van de omvang van jouw huis, jullie leefstijl en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetser heeft recht op het minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Check ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In meer en meer situaties doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Zwanenburg?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat biedt een oplossing voor voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij oplevering van een woning. De woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten voor deze klus zijn variabel en liggen tussen de €300,00 tot €650,00.

Plaats een reactie