Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Bennekom

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Bennekom? Steeds meer Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij helpen jou bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Bennekom! Op deze pagina bekijk je volop tips en aanbevelingen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Verder vergelijken wij populaire websites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook delen we gegevens van goede schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al voor €12,80 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-bennekom

Een schoonmaakster in Bennekom vinden

Heb je het erg druk en houd je graag wat tijd over voor familie en vrienden? Een professionele schoonmaakster in Bennekom inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: vraag na in jouw eigen netwerk. Over het algemeen zijn er wel kennissen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen reactie? Probeer dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Afsluitend zijn er diverse speciale platforms voor het vinden van een werkster. In het gedeelte hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Bennekom inhuren

 1. Selecteer je adres

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invullen van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont die op kleine afstand van je woning.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetser aan huis komt. De keuze is vaak iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Bepaal nu hoe lang de hulp moet komen en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Check en analyseer de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs per uur, takenpakket en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Verzoek versturen

  Kies diverse schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Als jouw aanmelding goedgekeurd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetser komt aan huis op het gekozen moment. Het is slim om dan aanwezig te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en maak duidelijk wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Vertel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen liggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoekproces naar een vakkundige schoonmaker is niet heel eenvoudig. Door middel van het internet kun je terecht op praktische webapplicaties die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze portalen kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kan daar eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en beschikbare helpers vinden. Meestal gaat de betaling via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Klik eventueel direct door naar: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Ede.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Bennekom

Vind een ervaren schoonmaakster in de gemeente!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Bennekom

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de onderstaande tabel tref je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Bennekom, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Ook kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Otterlo, Harskamp, Gendt en Angeren.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaakster is er voor alle werkzaamheden binnen- en buitenshuis. In onderstaande paragraaf bieden wij een opsomming met klusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Beddengoed wassen.
 • Het strijken van de kleding.
 • De was opvouwen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een deskundige poetshulp uit de omgeving al vanaf €12,60 als uurtarief.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een representatief schoon kantoor helpt bij fijne en veilige werkplekken en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verschillende schoonmaakondernemers in de gemeente kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Bennekom. Voorbeeld werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, vloeren stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatiereiniging of het bladvrij maken van de dakgoten zijn populaire klussen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarbij er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €22,00 en €30,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaak van zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, scholen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Gelderland.
 • Tarieven: tussen +/- €24,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: gevelreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,50 tot €19,25 op uurbasis. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de taken van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard huishoudelijke taken die gedaan worden: stofzuigen, dweilen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, ramen wassen. Verder kan je ook vragen voor extra klussen zoals verschonen van het beddengoed of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Veel gezinnen en families in Bennekom kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor belangrijke taken zoals keuken reinigen, afstoffen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt berekend a.d.h.v. het aantal ruimtes, jullie leefstijl en hoe snel de hulp werkt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp heeft recht op het minimumloon plus 8% vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Steeds vaker wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Bennekom?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Perfect voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Elke ruimte wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten hiervan zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €250,00 tot €625,00.

Plaats een reactie