Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Harskamp

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Harskamp? Veel jonge gezinnen en ouderen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, altijd een gezonde woning, en veel meer vrije tijd. Wij helpen jou bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Harskamp! Op deze pagina tref je duidelijke tips en adviezen voor een goede huishoudelijke hulp . Daarbij vergelijken wij bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook gegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al voor €12,70 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-harskamp

Een schoonmaakster in Harskamp inhuren

Heb je een druk leven en creëer je graag wat extra tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een geschikte schoonmaakster in Harskamp inhuren kan dan de oplossing zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Allereerst: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Vaak zijn er dames die een aantal uur per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ten derde ontstaan er meer en meer vraag- en aanbodsites waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stukje laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Huishoudelijke hulp in Harskamp vergelijken

 1. Vul je postcode in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan diverse werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetshulp aan de slag gaat. Meestal is het wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies hierna het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk helpers

  Bekijk snel meer info over de gevonden huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals uurtarief, extra taken zoals een strijkservice en reviews.

 4. Dien je aanvraag in

  Selecteer diverse schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Als jouw aanmelding beantwoord wordt heb je een match.

 5. De eerste poetsbeurt

  De hulp komt aan huis op datum en tijdstip zoals besproken. Het is handig om zelf ook zeker in huis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en geef aan wat je precies verwacht. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te pakken zijn.

Schoonmaakhulp platforms

Het vinden van een goede schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Tegenwoordig zijn er nuttige online zoekmachines die dit een stukje eenvoudiger maken. Hier treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt hier eenvoudig een account registreren en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Vaak gaat de betaling via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Andere relevante onderwerpen: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Hulp.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Ede.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Harskamp

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw wijk!

Zoek schoonmaakbedrijven in Harskamp

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In ons overzicht check je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Harskamp, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices. Als alternatief kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Wekerom, Lunteren, Otterlo en Bennekom.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De hulp helpt jou graag met allerlei werkzaamheden in en rondom jouw woning. In onderstaande paragraaf tref je een lijst met taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Wassen van kleding.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Vind een poetshulp (plaatselijk) al mogelijk vanaf €12,80 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schoon kantoor stimuleert gelukkige werknemers en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende organisaties in de omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Harskamp. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glasbewassing, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, het laten reinigen van de ventilatie of dakreiniging kun je mogelijk uitbesteden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waardoor bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken variëren tussen de €21,50 en €30,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reinigen van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, kantoren.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Gelderland.
 • Tarief: tussen om en nabij de €21,50 en €35,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: gevelreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp kost tussen de €13,40 tot wel €15,50 op uurbasis. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard schoonmaakklusjes die uitgevoerd worden: dweilen, ramen wassen, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen. Indien gewenst kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals strijken of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Een groot deel van de huishoudens in Harskamp kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is voldoende voor de meest voorkomende taken als keuken reinigen, het toilet schoonmaken, afstoffen, ramen lappen, dweilen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is ligt ook aan het aantal vierkante meters, hoe netjes je bent, en de ervaring van de poetser.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaakhulp heeft recht op het minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Zie ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Soms gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Harskamp?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Een uitkomst plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Je complete woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De totale kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €375,00 tot €525,00.

Plaats een reactie