Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wekerom

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Wekerom? Meer en meer gezinnen nemen zo’n hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Je wint hier veel advies bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Wekerom! Op schoonmakerzoeken.nl vind je diverse tips en aanbevelingen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Verder vergelijken wij enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook gegevens zoals naam en adres van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al mogelijk vanaf €13,50 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-wekerom

Een schoonmaakster in Wekerom zoeken

Houd je niet van schoonmaken en wil je meer focus op hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Wekerom inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Ons advies: vraag eens rond in je eigen netwerk. Soms zijn er studenten of vrouwen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Als laatste heb je allerlei platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het stukje hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Wekerom vinden

 1. Geef adresgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je krijgt dan alleen werksters te zien die op kleine afstand van je woning.

 2. Stel pakket samen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de hulp komt poetsen. Vaak is dit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Maak nu een keuze voor het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Check en analyseer de getoonde huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals uurtarief, speciale werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een bericht sturen naar diverse schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Indien jouw verzoek gehonoreerd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De huishoudelijke hulp zal bij je thuis komen op een dag/tijd dat voor beide passend is. Ons advies is om op locatie te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat alle kamers in het huis zien en geef aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarstaan.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoekproces naar een goede schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Goed nieuws: er zijn diverse online zoekmachines die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dit soort websites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel aanmaken en in contact komen met helpers in de regio. Soms betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. We sommen de populaire sites voor je op. Bekijk ook direct meer info over: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Marktplaats.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Ede.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wekerom

Vind een ervaren schoonmaakster in de gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Wekerom

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In ons overzicht vind je adressen van schoonmaakspecialisten in Wekerom, je vind hier ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarbij kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Lunteren, Ederveen, Harskamp en Otterlo.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetsvrouw helpt jou graag met allerlei klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Hieronder vind je een opsomming met klusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Schone ramen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp uit de regio al mogelijk vanaf €13,10 per uur, inclusief alles.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schoon kantoor bevordert een fijne werksituatie en zorgt dat alles er representatief uitziet. Diverse bedrijven in de omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Wekerom. Typische werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook meer incidentele klussen zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen ventilatiereiniging of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken variëren tussen de €20,50 en €34,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reinigen van kantoren, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Gelderland.
 • Prijs: tussen om en nabij de €20,50 en €32,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost tussen de €12,90 tot wel €17,50 (uurtarief). Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over het takenpakket van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale werkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, dweilen, afstoffen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. Indien nodig kan je afspraken maken over de meubels schoonmaken of de planten doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Veel gezinnen en families in Wekerom hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is voldoende tijd voor bijvoorbeeld afstoffen, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, ramen lappen. Het meest optimale aantal uren hulp kan worden gecalculeerd door het aantal vierkante meters, de gezinssamenstelling en het werktempo.

Hoe kan ik betalen?

Een huishoudelijke hulp zal altijd het minimumloon verdienen plus de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Zie ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In aparte gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Wekerom?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als je je woning te koop zet. De volledige woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De kosten voor deze klus zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €325,00 tot €625,00.

Plaats een reactie