Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ederveen

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Ederveen? Meer en meer gezinnen hebben een extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, minder stress, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Ederveen! Op deze website vind je handige tips en aandachtspunten voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Tevens bieden we diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook adresgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al beschikbaar vanaf €13,50 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-ederveen

Een schoonmaakster in Ederveen inhuren

Heb je een druk leven en houd je graag meer tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ervaren schoonmaakster in Ederveen inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Aanrader: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Vaak zijn er wel kennissen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Afsluitend heb je steeds meer online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Ederveen vinden

 1. Adres invoeren

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetsvrouw aan de slag gaat. Populaire opties zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Hierna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Werksters vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de beschikbare huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals kosten, ervaring en beoordelingen.

 4. Aanvraag indienen

  Kies meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra de opdracht goedgekeurd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw komt bij je thuis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Ons advies is om zelf ook zeker in huis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en benoem welke dingen wat extra tijd mag kosten. Het is ook van belang aan te geven waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vergelijken van ervaren schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er speciale applicaties die daarbij helpen. Op dit soort websites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een profiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Vaak wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Bekijk ook direct meer info over: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Hulpstudent.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Ede.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ederveen

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw wijk!

Professionele schoonmaakbedrijven in Ederveen

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het onderstaande overzicht tref je adressen van schoonmaakspecialisten in Ederveen, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Ook kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in De Klomp, Huissen, Lunteren en Wekerom.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetser is er voor alle karweitjes in en rondom jouw woning. In het overzicht hieronder vind je een opsomming met klusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Slaapkamer opruimen.
 • De was strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp uit de regio al beschikbaar vanaf €13,20 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een netjes bijgehouden kantoor draagt bij aan productieve werknemers en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verschillende aanbieders in de regio kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Ederveen. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en tafels afnemen, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en toiletten schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatie schoonmaken of graffiti verwijdering kun je mogelijk uitbesteden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat inhoudt dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €22,50 en €35,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorging van scholen, kantoren, winkels, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Gelderland.
 • Tarieven: tussen gemiddeld €24,00 en €34,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: graffiti verwijderen, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,60 tot +/- €19,75 op uurbasis. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat maakt een poetser schoon?

Vooraf bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Doorgaans zijn er standaard huishoudelijke taken die afgewerkt worden: ramen wassen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, dweilen, afstoffen. Tevens kun je ook extra dingen aanvragen zoals opruimen of het doen van de was.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Jonge gezinnen in Ederveen hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is voldoende voor het hele takenpakket van dweilen, ramen lappen, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt ook aan het type woning, jouw leefstijl, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en de vakantiegeld toelage van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In aparte gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Ederveen?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dit speelt met name als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Het huis wordt van top tot teen gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten voor deze klus zijn variabel en liggen tussen de €250,00 tot €650,00.

Plaats een reactie