Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ede

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Ede? Meer en meer gezinnen kiezen voor extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en veel meer vrije tijd. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Ede! Op deze pagina tref je nuttige tips en instructies voor een geschikte huishoudelijke hulp. Tevens bespreken we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij gegevens zoals naam en adres van goede schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al voor €13,10 per uur.

schoonmaker-zoeken-ede

Een schoonmaakster in Ede inhuren

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag wat tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een geschikte schoonmaakster in Ede inhuren kan dan de oplossing zijn. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze adviezen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Over het algemeen zijn er wel kennissen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ook kan je gebruik maken van handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Ede vergelijken

 1. Selecteer je adres

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je postcode in te vullen. Je ziet dan alleen werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt poetsen. Vaak is dit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies vervolgens het aantal schoonmaakuren en kies de startdatum.

 3. Helpers vergelijken

  Bekijk snel meer info over de diverse huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs p/uur, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contact opnemen

  Kies 1 of 2 schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Wanneer de opdracht geaccepteerd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetshulp zal bij je thuis komen op de overeengekomen datum. Het is goed om zelf ook zeker in huis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Geef een complete rondleiding door de woning en vertel wat je precies verwacht. Deel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een betrouwbare schoonmaker is best lastig. Goed nieuws: er zijn verschillende platforms die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dergelijke platforms kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht doorgeven en beschikbare helpers vinden. Vaak wordt de betaling ook geregeld door het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Mogelijk vind je dit ook interessant: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Marktplaats.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Ede.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ede

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw omgeving!

Zoek schoonmaakbedrijven in Ede

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de bijgaande tabel bekijk je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Ede, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Ook kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Arnhem, Renkum, Wageningen en Lingewaard.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De hulp helpt jou graag met allerlei schoonmaakklusjes in en rondom jouw woning. In het gedeelte hieronder bekijk je een lijst met klusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen lappen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Opvouwen van de kleren.
 • De was opvouwen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp inhuren

Vind een poetshulp in de buurt al vanaf €12,70 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een fris en opgeruimd kantoor helpt bij een prettige werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verscheidene organisaties die in de buurt gevestigd zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Ede. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en tafels afnemen, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook grote taken zoals ramen lappen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatiereiniging of de dakgoten schoonmaken kunnen worden meegenomen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €25,00 en €33,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorging van horeca en hotels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, kantoren.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Onkosten: tussen +/- €24,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: graffiti verwijderen, tapijtreiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,80 tot zo’n €15,50 per uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Je bespreekt altijd vooraf de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard klussen die hij/zij zal doen zoals: dweilen, keuken reinigen, ramen wassen, afstoffen, toiletten schoonmaken. In aanvulling hierop kun je ook extra dingen aanvragen zoals de meubels schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste woningen in Ede hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is ruim voldoende voor het uitvoeren van o.a. keuken reinigen, afstoffen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Het exacte aantal uur per week wordt berekend a.d.h.v. de grootte van het huis, het aantal bewoners en het werktempo.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaakhulp zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Soms loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Ede?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Een uitkomst als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De totale kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €275,00 tot €700,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie