Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wageningen

Wil je een schoonmaakhulp in Wageningen? Steeds meer Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij geven advies bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Wageningen! Op dit platform vind je duidelijke tips en tricks voor een goede huishoudelijke hulp . Ook behandelen we enkele landelijke sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook delen we adresgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al beschikbaar vanaf €13,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-wageningen

Een schoonmaakster in Wageningen vinden

Heb je een drukke baan en houd je graag wat tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een goede schoonmaakster in Wageningen inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Vaak zijn er studenten of vrouwen die een aantal uur per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ten derde kan je gebruik maken van speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte nemen we je stap-voor-stap mee.

Eigen huishoudelijke hulp in Wageningen vergelijken

 1. Geef adresgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door middel van de postcodecheck. Je ziet dan alleen werksters die dichtbij wonen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetshulp aan huis komt. Vaak is dit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Daarna kies je het aantal schoonmaakuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk helpers

  In het volgende scherm tonen ze huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Er zijn filters zoals prijs p/uur, takenpakket en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw uitnodiging ingewilligd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetshulp komt aan huis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is handig om dan ook thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Leid hem/haar even rond door de woning en geef aan wat jij belangrijk vindt. Vertel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden zijn opgeslagen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vinden van een vakkundige schoonmaker is niet eenvoudig. Er bestaan diverse vraag- en aanbodsites die je hierbij helpen. Op dit soort websites komen vraag- en aanbod samen. Je kunt hier eenvoudig een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Soms regelt het platform ook de betaling. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Hulp.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Wageningen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wageningen

Vind een professionele schoonmaakster in jouw omgeving!

Lokale schoonmaakbedrijven in Wageningen

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het onderstaande overzicht bekijk je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Wageningen, met ook partijen als glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Als alternatief kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Ede, Arnhem, Lingewaard en Overbetuwe.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaakster is er voor alle werkzaamheden binnen- en buitenshuis. In het volgende deel verstrekken we een overzicht met schoonmaakwerkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Glazenwassen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Bed opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp (regionaal) al voor €13,40 (uurloon).

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een representatief schoon kantoor draagt bij aan een prettige werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Een groot aantal dienstverleners in deze streek kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Wageningen. Ze dragen verantwoording voor bureaus en tafels afnemen, het legen van de vuilnisbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook grote taken zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen ventilatie schoonmaken of vloeronderhoud kunnen worden meegenomen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarin wordt geregeld dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €24,00 en €33,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoon houden van zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, horeca en hotels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Gelderland.
 • Kostprijs: tussen de €21,50 en €33,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, tapijtreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost tussen de €13,10 tot €17,25 (uurtarief). Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de taken van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Vaak zijn er standaard klussen die opgepakt worden: dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen. Daarnaast kan je afspraken maken over de meubels schoonmaken of rondom de woning vegen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Veel gezinnen en families in Wageningen huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is voldoende tijd voor het uitvoeren van o.a. dweilen, ramen lappen, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is kan worden gecalculeerd door het aantal vierkante meters, jullie leefstijl en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en jaarlijks vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Bekijk ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In bepaalde cases betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Wageningen?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Perfect als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Je complete woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €300,00 tot €500,00.

Plaats een reactie