Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Eemdijk

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Eemdijk? Steeds meer gezinnen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Eemdijk! Op schoonmakerzoeken.nl verstrekken we duidelijke tips en informatie voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Tevens behandelen we enkele schoonmaakplatforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook bieden wij contactdetails van regionale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Nu al vanaf €12,60 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-eemdijk

Een schoonmaakster in Eemdijk gezocht

Heb je het erg druk en spendeer je graag wat meer tijd aan hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Eemdijk inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Vaak zijn er mensen te vinden die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op een lokale Facebook groep. Verder heb je allerlei vraag- en aanbodsites waar je een werkster kunt vinden. Hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Eemdijk vergelijken

 1. Geef contactgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invullen van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetsvrouw aan de slag gaat. De keuze is vaak 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Selecteer nu het aantal schoonmaakuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmakers vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de beschikbare huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs per uur, ervaring, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Leg het eerste contact

  Selecteer 1 of meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Als jouw inschrijving beantwoord wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De hulp komt voor de eerste keer werken op de afgesproken datum. Het is handig om dan aanwezig te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Leid hem/haar even rond door de woning en vertel wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Deel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen zijn opgeslagen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een bedreven schoonmaker kan complex zijn. Tegenwoordig zijn er praktische online zoekmachines die daarbij helpen. Online kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en in contact komen met helpers in de regio. Soms regelt het platform ook de betaling. We sommen de populaire sites voor je op. Bekijk ook direct meer info over: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Bunschoten.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Eemdijk

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw wijk!

Zoek schoonmaakbedrijven in Eemdijk

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? In de onderstaande tabel bekijk je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Eemdijk, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Ook kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Soesterberg, Kootwijkerbroek, Bunschoten-Spakenburg en Lage Vuursche.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De hulp ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In onderstaande paragraaf bekijk je enkele veel voorkomende huishoudelijke taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Glazenwassen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Opmaken van de bedden.
 • Strijken.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een eigen poetshulp (regionaal) nu al vanaf €12,50 (uurloon).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone kantoorruimte heeft effect op het werkgenot en zorgt dat alles er representatief uitziet. Allerlei organisaties in deze omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Eemdijk. Ze dragen verantwoording voor bureaus en stoelen schoonmaken, vloeren stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook meer incidentele klussen zoals glasbewassing, buiten gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen reiniging van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarbij er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €24,00 en €31,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reiniging van kantoren, horeca en hotels, winkels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Utrecht.
 • Kostprijs: tussen ongeveer €24,50 en €32,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp factureert tussen de €12,80 tot zo’n €18,00 per uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de regel zijn er standaard schoonmaakklusjes die opgepakt worden: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, dweilen, afstoffen, ramen wassen. Daarnaast kan je ook vragen voor extra klussen zoals houten vloer in de was zetten of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Eemdijk kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt mede bepaald door het aantal ruimtes, samenstelling van jullie gezin en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetser maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Check ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In bepaalde cases betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Eemdijk?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Ideaal als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of wanneer je je huis wilt verkopen. Het volledige huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De kosten voor deze klus zijn variabel en liggen tussen de €350,00 tot €550,00.

Plaats een reactie