Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Soesterberg

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Soesterberg? Meer en meer huishoudens kiezen voor extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, altijd een gezonde woning, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Soesterberg! Op schoonmakerzoeken.nl tref je concrete tips en tricks over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Tevens bieden we bekende platforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook verstrekken we gegevens zoals naam en adres van regionale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al mogelijk vanaf €12,90 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-soesterberg

Een schoonmaakster in Soesterberg zoeken

Houd je niet van schoonmaken en creëer je graag wat extra tijd voor familie en vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Soesterberg inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond in je eigen netwerk. In veel gevallen zijn er wel kennissen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Daarnaast zien wij steeds meer platforms waar je een werkster kunt vinden. In het stukje hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Soesterberg zoeken

 1. Postcodecheck

  Check alle huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Het platform toont dan enkel werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Stel pakket samen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetsvrouw komt schoonmaken. Je kunt meestal kiezen uit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Selecteer nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Helpers vergelijken

  Je ziet nu meteen de actieve huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals uurtarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar een aantal schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. In het geval jouw aanvraag wederzijds passend is heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetsvrouw zal de eerste keer komen werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is handig om zelf ook zeker in huis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Tip: loop samen een rondje door de woning en vertel welke dingen wat extra tijd mag kosten. Vertel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen zijn opgeslagen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vinden van een ijverige schoonmaker kan complex zijn. Je kunt gebruik maken van diverse Apps en websites die daarbij helpen. Online wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht doorgeven en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Soms wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Care.com: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Soest.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Soesterberg

Vind een ijverige schoonmaakster in de buurt!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Soesterberg

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de tabel hieronder check je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Soesterberg, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices. Als alternatief kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Kootwijkerbroek, Kootwijk, Eemdijk en Bunschoten-Spakenburg.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaker helpt jou graag met allerlei huishoudelijke klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand verstrekken we enkele veel voorkomende huishoudelijke taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Het strijken van de kleding.
 • De was opvouwen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een privé poetshulp (plaatselijk) al voor €12,90 p/uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schoon kantoor zorgt voor een fijne werksituatie en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Diverse schoonmaakondernemers in de gemeente kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Soesterberg. Voorbeeld werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen lappen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of de dakgoten schoonmaken kunnen worden meegenomen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarbij bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €20,00 en €34,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, horeca en hotels, kantoren.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Utrecht.
 • Prijzen: tussen de €24,50 en €30,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: tapijtreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gewone schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,00 tot wel €15,00 (uurtarief). Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over het takenpakket van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard schoonmaakklusjes die opgepakt worden: toiletten schoonmaken, stofzuigen, ramen wassen, afstoffen, dweilen. Indien gewenst kun je ook extra dingen aanvragen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of het wassen van kleding.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Veel gezinnen en families in Soesterberg huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is voldoende tijd voor bijvoorbeeld ramen lappen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt berekend a.d.h.v. het type woning, jullie leefstijl en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaak assistent zal altijd het minimumloon verdienen plus jaarlijks vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In bepaalde cases doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Soesterberg?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dit speelt met name als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verbouwing/renovatie. Jouw woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De totale kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €325,00 tot €550,00.

Plaats een reactie