Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Soest

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Soest? Meer en meer Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en veel meer vrije tijd. Je wint hier veel advies bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Soest! Op dit platform verstrekken we veel tips en informatie voor een goede huishoudelijke hulp . Eveneens bieden we populaire websites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook contactgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al beschikbaar vanaf €13,40 p/uur.

schoonmaker-zoeken-soest

Een schoonmaakster in Soest vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je tijd investeren in hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Soest inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Om te beginnen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Over het algemeen blijken er wel mensen te zijn die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Afsluitend heb je allerlei speciale platforms waar je een werkster kunt vinden. Hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Soest opzoeken

 1. Geef contactgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je postcode in te vullen. Er worden dan meerdere werksters getoont die dichtbij wonen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetshulp komt poetsen. Dit kan zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies vervolgens het aantal schoonmaakuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk schoonmakers

  In de volgende stap bekijk je de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs p/uur, ervaring en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een bericht sturen naar een aantal schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. In het geval jouw inschrijving passend is voor de werknemer heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetser komt voor de eerste keer werken op de afgesproken datum. Het is handig om dan aanwezig te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en maak duidelijk wat jij belangrijk vindt. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoeken van een professionele schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Er bestaan gebruiksvriendelijke websites die jou helpen zoeken. Hier komen vraag- en aanbod samen. Je kan daar eenvoudig een account registreren en zoeken naar een hulp in de buurt. Soms wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Hulp.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Soest.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Soest

Vind een bedreven schoonmaakster in de gemeente!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Soest

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de bijgaande tabel bekijk je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Soest, je vind hier ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarbij kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Barneveld, Amersfoort, Eemnes en Bunschoten.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De helper is er voor alle schoonmaakklusjes in en rondom jouw woning. In onderstaande paragraaf vind je een overzicht met taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een deskundige poetshulp (plaatselijk) al voor €13,20 per uur, inclusief alles.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor bevordert productieve werknemers en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Een groot aantal schoonmakers in deze streek kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Soest. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen zemen, gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatiereiniging of graffiti verwijdering zijn vaak mogelijk. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarbij er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak liggen tussen de €24,00 en €33,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorger van kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, horeca en hotels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Utrecht.
 • Onkosten: tussen +/- €22,00 en €30,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: vloeronderhoud, gevelreiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp rekent tussen de €13,00 tot €16,00 per uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de regel zijn er standaard klussen die hij/zij zal doen zoals: afstoffen, ramen wassen, keuken reinigen, stofzuigen, dweilen. Verder kan je afspraken maken over strijken of het doen van de was.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Soest huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is voldoende tijd voor bijvoorbeeld dweilen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen, ramen lappen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is kan worden gecalculeerd door het aantal vierkante meters, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Hoe gaat de betaling?

Een huishoudelijke hulp maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Soms loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Soest?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat is met name handig voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als je je woning te koop zet. De volledige woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De tarieven zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €325,00 tot €550,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie