Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Eemnes

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Eemnes? Veel jonge gezinnen en ouderen maken gebruik van een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Eemnes! Op schoonmakerzoeken.nl verstrekken we diverse tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Ook vergelijken wij enkele schoonmaakplatforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Je bekijkt hier ook adresgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al voor €13,40 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-eemnes

Een schoonmaakster in Eemnes inhuren

Maak je niet graag schoon en wil je graag meer tijd voor familie en vrienden? Een professionele schoonmaakster in Eemnes inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze adviezen: vraag na in jouw eigen netwerk. Soms blijken er wel mensen te zijn die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ook ontstaan er meer en meer handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte nemen we je stap-voor-stap mee.

Eigen huishoudelijke hulp in Eemnes opzoeken

 1. Postcodecheck

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die dichtbij wonen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies hoe vaak je wilt dat de werkster komt werken. Je kunt meestal kiezen uit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Hierna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Bekijk snel meer info over de diverse huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs per uur, ervaring en gemiddelde beoordeling.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een verzoek versturen naar meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Wanneer jouw aanmelding positief wordt ontvangen heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetshulp zal de eerste keer komen werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is verstandig om dan ook thuis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Loop samen een rondje door het huis en geef aan wat voor jou van belang is. Je moet ook laten zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarliggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

De zoektocht naar een betrouwbare schoonmaker is ingewikkeld. Door middel van het internet kun je terecht op diverse vraag- en aanbodsites die jou helpen zoeken. Online kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Eemnes.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Eemnes

Vind een bedreven schoonmaakster in de buurt!

Zoek schoonmaakbedrijven in Eemnes

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het onderstaande overzicht tref je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Eemnes, maar ook van o.a. glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarnaast kun je zoeken naar interieurverzorgers in Soest, Barneveld, Bunschoten en Baarn.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaker helpt jou graag met allerlei huishoudelijke taken in en rondom huis. In onderstaande paragraaf check je een overzicht met werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Schone ramen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Verschonen van beddengoed.
 • De was strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp (regionaal) al in te huren vanaf €12,80 als uurtarief.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor heeft effect op het werkplezier en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verscheidene bedrijven die in dit gebied werkzaam zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Eemnes. Ze dragen verantwoording voor bureaus en tafels afnemen, vloeren stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook meer incidentele klussen zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of de dakgoten schoonmaken behoren tot de mogelijkheden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat inhoudt dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €22,00 en €34,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorger van zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Utrecht.
 • Prijzen: tussen gemiddeld €22,50 en €32,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: graffiti verwijderen, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,60 tot wel €16,50 voor 1 uur werken. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat zijn de taken van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard huishoudelijke taken die uitgevoerd worden: afstoffen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, dweilen. Daarnaast kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals de meubels schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste huishoudens in Eemnes laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als keuken reinigen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, afstoffen, ramen lappen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren is afhankelijk van het aantal m2, jullie leefstijl en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaak assistent hanteert altijd minimaal het minimumloon en wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Bekijk ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Steeds vaker loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Eemnes?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Ideaal voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De volledige woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het weer als nieuw voelt. De kosten hiervan zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €275,00 tot €600,00.

Plaats een reactie