Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ysbrechtum

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Ysbrechtum? Steeds meer mensen maken gebruik van een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Ysbrechtum! Op ons portaal delen wij handige tips en instructies voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Eveneens behandelen we enkele landelijke sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Als laatste vind je ook gegevens zoals naam en adres van lokale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al vanaf €13,40 p/uur.

schoonmaker-zoeken-ysbrechtum

Een schoonmaakster in Ysbrechtum inhuren

Houd je niet van schoonmaken en houd je graag wat tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een betrouwbare schoonmaakster in Ysbrechtum inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In sommige situaties zijn er studenten of vrouwen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ook ontstaan er meer en meer online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Ysbrechtum vergelijken

 1. Adres invoeren

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er worden dan meerdere werksters getoont die dichtbij wonen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw aan de slag gaat. Je kunt meestal kiezen uit elke week, 2 weken of 4 weken. Kies vervolgens het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Vergelijk nu direct de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als tarief, ervaring en recensies.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een aanvraag doen bij meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. In het geval jouw aanvraag gehonoreerd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De huishoudelijke hulp komt bij je thuis op de vooraf gekozen datum & tijd We raden aan om op locatie te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Tip: loop samen een rondje door de woning en maak duidelijk wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen liggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een goede schoonmaker is niet heel eenvoudig. Er bestaan praktische vraag- en aanbodsites die jou helpen zoeken. Hier kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kan daar eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en beschikbare helpers vinden. Dikwijls betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Klik eventueel direct door naar: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Marktplaats.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ysbrechtum

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw omgeving!

Schoonmaakbedrijven in Ysbrechtum

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? Hieronder tonen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Ysbrechtum, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Tevens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Boazum, Britswert, Tirns en Loënga.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaakster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende karweitjes in jouw huishouden. In het overzicht hieronder tref je de meest voorkomende schoonmaakklusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen wassen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Kleren wassen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een uitstekende poetshulp (lokaal) al voor €12,80 per werkuur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een fris en opgeruimd kantoor stimuleert fijne en veilige werkplekken en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Diverse bedrijven in de gemeente bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Ysbrechtum. Ze dragen verantwoording voor bureaus en stoelen schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook meer incidentele klussen zoals glazen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €20,50 en €31,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reiniging van scholen, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, winkels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Friesland.
 • Prijs: tussen +/- €23,50 en €33,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: vloeronderhoud, gevelreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,60 tot €15,50 per gewerkt uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Vaak zijn er standaard schoonmaakklusjes die opgepakt worden: dweilen, afstoffen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, keuken reinigen. Daarnaast kun je ook extra dingen aanvragen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of rondom de woning vegen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Ysbrechtum huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is voldoende voor belangrijke taken zoals stofzuigen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, dweilen, afstoffen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt mede bepaald door de omvang van jouw huis, de gezinssamenstelling en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp ontvangt altijd het minimumloon met vakantiegeld (8%). Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In meer en meer situaties doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Ysbrechtum?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Een uitkomst als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Jouw woning wordt van top tot teen gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €375,00 tot €500,00.

Plaats een reactie