Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Renswoude

Wil je een schoonmaakhulp in Renswoude? Meer en meer Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, altijd een gezonde woning, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij helpen jou bij het vinden van een professionele schoonmaker in Renswoude! Op dit platform delen wij handige tips en tricks voor een geschikte huishoudelijke hulp. Bovendien vergelijken wij bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook gegevens van goede schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al mogelijk vanaf €12,70 per uur.

schoonmaker-zoeken-renswoude

Een schoonmaakster in Renswoude zoeken

Heb je een druk bestaan en houd je graag wat tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een geschikte schoonmaakster in Renswoude inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze suggesties: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Soms zijn er wel mensen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Afsluitend heb je allerlei vraag- en aanbodsites waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stappenplan nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Renswoude opzoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de huishoudelijke hulp komt schoonmaken. Meestal is het eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Daarna kies je hoe lang de hulp moet komen en kies de startdatum.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Je ziet nu meteen huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Filter op kosten, werkzaamheden en recensies.

 4. Leg het eerste contact

  Je kan een aanvraag indienen bij meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Indien jouw aanmelding passend is voor de werknemer heb je jouw werkster gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetser komt bij je thuis op de overeengekomen datum. We raden aan om dan ook thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat alle kamers in het huis zien en maak duidelijk wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Laat ook zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te vinden zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vergelijken van bedreven schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt een beroep doen op diverse Apps en websites die je hierbij helpen. Op dergelijke platforms worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht plaatsen en in contact komen met helpers in de regio. Dikwijls regelt het platform ook de betaling. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Tip: bekijk ook eens de pagina over Werksters.nl.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Hulp.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Renswoude.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Renswoude

Vind een bedreven schoonmaakster in de gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Renswoude

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? In het overzicht hieronder tonen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Renswoude, met daarbij ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Woudenberg, Utrechtse Heuvelrug, Rhenen en Veenendaal.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De hulp huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke taken in en rondom jouw woning. In het gedeelte hieronder bekijk je een opsomming met klusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Glazenwassen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleren wassen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een uitstekende poetshulp uit de regio al voor €13,30 p/uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor stimuleert een fijne werksituatie en zorgt dat alles er representatief uitziet. Meerdere dienstverleners in deze streek kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Renswoude. Typische werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, de kantine/pantry schoonmaken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensievere activiteiten zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of graffiti verwijdering zijn vaak mogelijk. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De prijzen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €21,50 en €30,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaak van productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, kantoren, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Utrecht.
 • Prijzen: tussen om en nabij de €21,50 en €32,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: tapijtreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,30 tot wel €16,00 per uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je maakt altijd afspraken over het takenpakket van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakklusjes die afgewerkt worden: keuken reinigen, ramen wassen, stofzuigen, afstoffen, toiletten schoonmaken. Verder kan de hulp extra klussen oppakken zoals strijken of het wassen van kleding.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Een groot deel van de huishoudens in Renswoude hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is genoeg tijd voor onder andere afstoffen, keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, het toilet schoonmaken. Het exacte aantal uur per week ligt aan het aantal vierkante meters, het aantal bewoners en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor meer informatie zie Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Soms betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Renswoude?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dit speelt met name als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als je je woning te koop zet. Het complete huis wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €200,00 tot €650,00.

Plaats een reactie