Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Rhenen

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Rhenen? Meer en meer huishoudens maken gebruik van een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, minder stress, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Rhenen! Op deze website bekijk je volop tips en adviezen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Verder bespreken we een aantal sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je bekijkt hier ook gegevens zoals naam en adres van erkende schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al voor €13,00 per uur.

schoonmaker-zoeken-rhenen

Een schoonmaakster in Rhenen vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je meer focus op hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Rhenen inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Allereerst: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Soms zijn er dames die een aantal uur per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ten derde kan je gebruik maken van vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Rhenen opzoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door middel van de postcodecheck. Er worden dan meerdere werksters getoont die op kleine afstand van je woning.

 2. Stel pakket samen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de werkster komt schoonmaken. Bijvoorbeeld iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Bepaal nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk helpers

  Hierna bekijk je direct de gevonden huishoudelijke helpers. Filter op prijs p/uur, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Contact opnemen

  Selecteer een aantal schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Op het moment dat jouw oproep goedgekeurd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetshulp komt op locatie langs op de overeengekomen datum. Ons advies is om thuis te blijven en om verdere instructies te kunnen geven. Laat het huis zien en aarzel niet om te vertellen wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Je moet ook laten zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Schoonmaakhulp platforms

De zoektocht naar een ervaren schoonmaker kan complex zijn. Tegenwoordig zijn er handige applicaties die daarbij helpen. Op deze portalen worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt snel en soms gratis een account registreren en in contact komen met helpers in de regio. Dikwijls wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Klik eventueel direct door naar: Homeworks.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Care.com: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Rhenen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Rhenen

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw wijk!

Lokale schoonmaakbedrijven in Rhenen

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In ons overzicht bekijk je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Rhenen, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Als alternatief kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Renswoude, Woudenberg, Veenendaal en Zeewolde.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De helper huur je in voor de meest gangbare klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Hieronder bieden wij een overzicht met klussen die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen zemen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een uitstekende poetshulp (regionaal) al vanaf €13,20 als uurtarief.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een representatief schoon kantoor bevordert fijne en veilige werkplekken en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Meerdere schoonmaakondernemers in de regio kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Rhenen. Ze dragen verantwoording voor bureaus schoonmaken, stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook de meer heavy zaken zoals glasbewassing, gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het laten reinigen van de ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten kunnen worden meegenomen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden zodat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De prijzen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €24,50 en €35,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak goedkoper dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorger van winkels, kantoren, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Utrecht.
 • Tarieven: tussen +/- €23,50 en €33,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,30 tot €17,00 per gewerkt uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die gedaan worden: ramen wassen, afstoffen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, dweilen. Indien gewenst kun je ook extra dingen aanvragen zoals oven schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Drukke huishoudens in Rhenen hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is genoeg tijd voor het hele takenpakket van keuken reinigen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, afstoffen, ramen lappen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt ook aan het aantal ruimtes, samenstelling van jullie gezin en de ervaring van de poetser.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaakhulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij wettelijk vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In meer en meer situaties betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Rhenen?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Perfect als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verbouwing/renovatie. Jouw woning wordt van top tot teen gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De eenmalige kosten liggen tussen de €325,00 tot €575,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie