Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zeewolde

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Zeewolde? Meer en meer gezinnen kiezen voor extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en veel meer vrije tijd. Wij helpen jou bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Zeewolde! Op deze website tref je nuttige tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarbij bespreken we enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook delen we contactgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al beschikbaar vanaf €12,60 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-zeewolde

Een schoonmaakster in Zeewolde vinden

Heb je het erg druk en creëer je graag wat extra tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een ijverige schoonmaakster in Zeewolde inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? We hebben wat tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Soms zijn er wel mensen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook of Marktplaats. Verder heb je steeds meer speciale platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stukje vind je een handig stappenplan.

Huishoudelijke hulp in Zeewolde zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetshulp komt werken. Populaire opties zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Bepaal nu het aantal schoonmaakuren en kies de startdatum.

 3. Helpers vergelijken

  Hierna bekijk je direct de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs, ervaring, werkzaamheden en reviews.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. In het geval jouw uitnodiging gehonoreerd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetser komt voor de eerste keer werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Ons advies is om thuis te blijven en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en benoem waar jij waarde aan hecht. Laat ook zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn zijn opgeslagen.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoekproces naar een enthousiaste schoonmaker is niet eenvoudig. Door middel van het internet kun je terecht op praktische webapplicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Op dergelijke platforms kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht plaatsen en zoeken naar een hulp in de buurt. Meestal wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Hulpstudent.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Zeewolde.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zeewolde

Vind een ervaren schoonmaakster in de buurt!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Zeewolde

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In het overzicht hieronder ontdek je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Zeewolde, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Tevens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Veenendaal, Rhenen, Putten en Nijkerk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De helper komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste werkzaamheden in en rondom jouw woning. In het gedeelte hieronder bieden wij de meest gangbare taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een vakkundige poetshulp in de buurt al voor €13,50 als uurtarief.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone werkplek (kantoor) helpt bij een prettige werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verschillende organisaties in de gemeente bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Zeewolde. Ze kunnen je ondersteunen bij het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het ledigen van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen zemen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of trappenhuis reinigen zijn vaak mogelijk. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €23,50 en €34,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorging van zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, kantoren.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Flevoland.
 • Onkosten: tussen gemiddeld €20,00 en €33,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: gevelreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent tussen de €13,10 tot wel €16,75 op uurbasis. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Vooraf bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Doorgaans zijn er standaard werkzaamheden die gedaan worden: ramen wassen, keuken reinigen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Daarbij kan de hulp extra klussen oppakken zoals de meubels schoonmaken of de planten water geven.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Jonge gezinnen in Zeewolde kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is voldoende tijd voor het hele takenpakket van stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren hangt af van het aantal ruimtes, hoe netjes je bent, en de ervaring van de poetser.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetshulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij 8% vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor meer informatie zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Steeds vaker wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Zeewolde?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Ideaal plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De hele woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €275,00 tot €500,00.

Plaats een reactie