Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Echt

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Echt? Steeds meer gezinnen hebben een extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Echt! Op dit platform tref je veel tips en aanbevelingen voor een goede huishoudelijke hulp . Eveneens bekijk je hier een overzicht met een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook bieden wij adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €13,30 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-echt

Een schoonmaakster in Echt vinden

Heb je het erg druk en wil je tijd investeren in hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Echt inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Meestal zijn er dames die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook of Marktplaats. Ten derde heb je steeds meer online marktplaatsen waar je lokale werksters kunt benaderen. In het gedeelte hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Echt vinden

 1. Geef contactgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er worden dan meerdere werksters getoont die op kleine afstand van je woning.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetshulp aan huis komt. Dit kan zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies vervolgens het aantal schoonmaakuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Helpers vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de gevonden huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs p/uur, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of 2 schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Indien jouw aanmelding gehonoreerd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. Kennismaking

  De hulp zal bij je thuis komen op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is slim om zelf ook zeker in huis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en aarzel niet om te vertellen wat je precies verwacht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te vinden zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

De zoektocht naar een ijverige schoonmaker kan complex zijn. Je kunt gebruik maken van nuttige online marktplaatsen die je hierbij kunnen ondersteunen. Online kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en in contact komen met helpers in de regio. Soms betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Andere relevante onderwerpen: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Care.com: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Echt-Susteren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Echt

Vind een goede schoonmaakster in jouw wijk!

Professionele schoonmaakbedrijven in Echt

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het onderstaande overzicht check je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Echt, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Als alternatief bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Koningsbosch, Maria Hoop, Beegden en Heel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De helper helpt jou graag met allerlei schoonmaakklusjes binnen- en buitenshuis. Hieronder delen wij een opsomming met klusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen zemen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Verschonen van beddengoed.
 • De was strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp uit de omgeving al voor €12,80 per gewerkt uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een fris en opgeruimd kantoor draagt bij aan productieve werknemers en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Diverse aanbieders in de gemeente kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Echt. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en stoelen schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glazen wassen, gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het laten reinigen van de ventilatie of vloeronderhoud behoren tot de mogelijkheden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarin wordt geregeld dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €23,00 en €33,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reinigen van winkels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Limburg.
 • Tarief: tussen +/- €24,00 en €33,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp factureert tussen de €13,10 tot +/- €16,50 voor 1 uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de basis zijn er normale huishoudelijke taken die uitgevoerd worden: afstoffen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, dweilen, stofzuigen. Indien nodig kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals opruimen of de stoep aanvegen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste woningen in Echt kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is genoeg tijd voor het hele takenpakket van stofzuigen, keuken reinigen, ramen lappen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt mede bepaald door het aantal ruimtes, het aantal bewoners en de ervaring van de poetser.

Hoe werkt de betaling?

Een huishoudelijke hulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij 8% vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Echt?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. DIt komt van pas voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als opleveringsschoonmaak. Het volledige huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De totale kosten zijn variabel en liggen tussen de €250,00 tot €500,00.

Plaats een reactie