Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Beegden

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Beegden? Steeds meer huishoudens hebben een extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Beegden! Op dit platform bieden we handige tips en aanbevelingen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Ook delen we enkele schoonmaakplatforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook gegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al voor €12,90 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-beegden

Een schoonmaakster in Beegden vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je jouw agenda vrij maken voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ervaren schoonmaakster in Beegden inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Ons advies: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In sommige situaties blijken er wel mensen te zijn die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen reactie? Probeer dan eens een lokale Facebook groep. Ook heb je steeds meer platforms waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Beegden opzoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Het platform toont dan enkel werksters in jouw eigen regio.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de werkster komt werken. Dit kan zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Bepaal nu het aantal uur van een poetsbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk helpers

  Check en analyseer huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt specifiek zoeken op kosten, werkzaamheden en recensies.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een aanvraag doen bij verschillende schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Wanneer jouw oproep ingewilligd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetshulp zal bij je thuis komen op een dag/tijd dat voor beide passend is. We raden aan om dan aanwezig te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en wijs meteen aan waar jij waarde aan hecht. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te vinden zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een ervaren schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Er bestaan diverse portalen die dit een stukje eenvoudiger maken. Via internet worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt binnen een paar minuten een profiel maken en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Tip: bekijk ook eens de pagina over Schoonmaaktips.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Nationalehulpgids.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Maasgouw.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Beegden

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw wijk!

Zoek schoonmaakbedrijven in Beegden

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de tabel hieronder check je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Beegden, met daarbij ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Eveneens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Echt, Koningsbosch, Heel en Grathem.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetsvrouw staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende klussen in jouw huishouden. In het overzicht hieronder delen wij een overzicht met werkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Opmaken van de bedden.
 • De was strijken.
 • Kleren wassen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een goede poetshulp uit de omgeving nu al vanaf €13,50 p/uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schoon kantoor zorgt voor productieve werknemers en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verschillende schoonmakers die in de buurt gevestigd zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Beegden. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het afnemen van de bureaus, het legen van de vuilnisbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook grote taken zoals ramen zemen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonmaken van zonnepanelen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten kun je mogelijk uitbesteden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €23,50 en €32,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, scholen, kantoren.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Limburg.
 • Prijs: tussen gemiddeld €24,00 en €34,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: tapijtreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,50 tot wel €17,00 per uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale klusjes die uitgevoerd worden: keuken reinigen, ramen wassen, afstoffen, dweilen, toiletten schoonmaken. Tevens kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals verschonen van het beddengoed of het wassen van kleding.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste huishoudens in Beegden huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is in de praktijk genoeg voor de meest voorkomende taken als ramen lappen, dweilen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt berekend a.d.h.v. de grootte van de woning, samenstelling van jullie gezin en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe gaat de betaling?

Een interieurverzorger hanteert altijd minimaal het minimumloon en jaarlijks vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Beegden?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. DIt komt van pas als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als opleveringsschoonmaak. Jouw woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten hiervan zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €375,00 tot €700,00.

Plaats een reactie