Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Meerlo

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Meerlo? Veel jonge gezinnen en ouderen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij geven advies bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Meerlo! Op deze pagina bekijk je concrete tips en informatie voor een goede huishoudelijke hulp . Bovendien bekijk je hier een overzicht met enkele landelijke sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook adressen van lokale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al beschikbaar vanaf €13,20 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-meerlo

Een schoonmaakster in Meerlo gezocht

Heb je een drukke baan en wil je meer focus op hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ervaren schoonmaakster in Meerlo inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze adviezen: vraag eens rond in je eigen netwerk. In sommige situaties blijken er wel mensen te zijn die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ten derde heb je steeds meer platforms voor het vinden van een werkster. In het volgende gedeelte vind je een handig stappenplan.

Eigen huishoudelijke hulp in Meerlo vergelijken

 1. Adres invoeren

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door middel van de postcodecheck. Je ziet dan diverse werksters die dichtbij wonen.

 2. Stel pakket samen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de werkster komt werken. Vaak is dit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Daarna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Werksters vergelijken

  Bekijk en vergelijk de beschikbare huishoudelijke helpers. Filter op kosten, speciale werkzaamheden en recensies.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of 2 schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Indien de opdracht geaccepteerd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetsvrouw zal bij je thuis komen op de overeengekomen datum. Het is verstandig om dan thuis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop samen een rondje door het huis en benoem wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Vertel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen liggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoeken van een betrouwbare schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt natuurlijk gebruik maken van verschillende online bemiddelaarsdiensten die dit een stukje eenvoudiger maken. Hier treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Soms gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Nationalehulpgids.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Horst aan de Maas.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Meerlo

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw wijk!

Regionale schoonmaakbedrijven in Meerlo

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het onderstaande overzicht tref je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Meerlo, met ook partijen als glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Ook kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Tienray, Swolgen, Blitterswijck en Geijsteren.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaakster huur je in voor de meest gangbare schoonmaakklusjes binnen- en buitenshuis. In onderstaande paragraaf vind je een opsomming met klussen die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen lappen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Strijken.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Vind een poetshulp (plaatselijk) al vanaf €13,50 per uur, inclusief alles.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schoon kantoor helpt bij de productiviteit en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Diverse bedrijven in de omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Meerlo. Ze kunnen je ondersteunen bij het afnemen van de bureaus, vloeren stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook de meer heavy zaken zoals glazen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, de zonnepanelen laten reinigen het ventilatiesysteem laten reinigen of graffiti verwijdering zijn vaak mogelijk. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €20,50 en €31,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reiniging van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, winkels, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Limburg.
 • Prijs: tussen de €21,00 en €31,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, ventilatie reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een doorsnee schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,00 tot wel €16,75 per uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Vaak zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die gedaan worden: afstoffen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen, dweilen. Indien gewenst kan de hulp extra klussen oppakken zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de planten doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Een groot deel van de huishoudens in Meerlo huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is genoeg tijd voor onder andere ramen lappen, keuken reinigen, dweilen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Wat de ideale hoeveelheid uren is hangt af van het aantal vierkante meters, jullie leefstijl en overige specifieke wensen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een interieurverzorger maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Soms gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Meerlo?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Ideaal plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het volledige huis wordt helemaal ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €300,00 tot €700,00.

Plaats een reactie