Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Blitterswijck

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Blitterswijck? Steeds meer mensen gaan voor wat extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, geen rotklusjes meer en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij geven advies bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Blitterswijck! Op onze schoonmaakwebsite bekijk je volop tips en aandachtspunten voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Tevens behandelen we populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met namen en adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al voor €12,80 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-blitterswijck

Een schoonmaakster in Blitterswijck zoeken

Zit jouw hele week vaak volgepland en spendeer je graag wat meer tijd aan de belangrijke dingen in het leven? Een ervaren schoonmaakster in Blitterswijck inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In sommige situaties zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ten derde ontstaan er meer en meer vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Blitterswijck vinden

 1. Postcodecheck

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die op kleine afstand van je woning.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetser aan huis komt. Populaire opties zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Selecteer nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Werksters vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de diverse huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als uurtarief, ervaring en gemiddelde beoordeling.

 4. Leg het eerste contact

  Kies enkele schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Wanneer de opdracht beantwoord wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De werkster zal bij je thuis komen op datum en tijdstip zoals besproken. Ons advies is om zelf ook zeker in huis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en vertel wat je precies verwacht. Laat ook zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te pakken zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoeken van een vakkundige schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt een beroep doen op speciale platforms die jou helpen zoeken. Hier kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht plaatsen en zoeken tussen de verschillende werksters. Dikwijls gaat de betaling via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Tip: bekijk ook eens de pagina over Homeworks.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Venray.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Blitterswijck

Vind een goede schoonmaakster in jouw wijk!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Blitterswijck

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de onderstaande tabel tonen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Blitterswijck, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarbij kun je zoeken naar interieurverzorgers in Meerlo, Tienray, Geijsteren en Wanssum.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De hulp huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. In het volgende deel check je een overzicht met taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het aanrecht afvegen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De garage opruimen.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een eigen poetshulp (plaatselijk) nu al vanaf €12,70 (uurloon).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een net en fris kantoor draagt bij aan de productiviteit en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verscheidene schoonmaakondernemers in de gemeente kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Blitterswijck. Ze kunnen je ondersteunen bij het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de kantine/pantry schoonmaken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensieve taken zoals ramen lappen, buiten gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of dakreiniging kun je mogelijk uitbesteden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waardoor bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €24,00 en €35,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reinigen van productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, kantoren, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Limburg.
 • Prijzen: tussen gemiddeld €21,00 en €33,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: gevelreiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,90 tot +/- €19,25 (uurtarief). Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Aan het begin van de dag bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakklusjes die uitgevoerd worden: afstoffen, stofzuigen, dweilen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. In aanvulling hierop kun je ook extra dingen aanvragen zoals de meubels schoonmaken of de was doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Blitterswijck hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is voldoende voor onder andere ramen lappen, keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, afstoffen. Het precieze aantal uur dat nodig is is afhankelijk van het type woning, hoe netjes je bent, en het werktempo.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent heeft recht op het minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Bekijk ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In meer en meer situaties doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Blitterswijck?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Perfect voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verbouwing/renovatie. Elke ruimte wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten voor deze klus zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €300,00 tot €600,00.

Plaats een reactie