Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Geijsteren

Wil je een schoonmaakhulp in Geijsteren? Steeds meer gezinnen hebben een extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, altijd een gezonde woning, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een goede schoonmaker in Geijsteren! Op onze schoonmaakwebsite bekijk je duidelijke tips en informatie voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarnaast bieden we enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Daarbij delen wij ook adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al vanaf €13,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-geijsteren

Een schoonmaakster in Geijsteren vinden

Heb je een drukke baan en wil je graag meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een ijverige schoonmaakster in Geijsteren inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze adviezen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Soms zijn er dames die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op een lokale Facebook groep. Afsluitend heb je allerlei platforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Geijsteren opzoeken

 1. Vul je postcode in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je adresgegevens in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw komt schoonmaken. Dit kan zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Bepaal nu het aantal uur van een poetsbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Werksters vergelijken

  Je ziet nu meteen de diverse huishoudelijke helpers. Filter op prijs p/uur, speciale werkzaamheden en reviews.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een verzoek versturen naar meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Indien jouw aanmelding positief wordt ontvangen heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De huishoudelijke hulp komt aan huis op een dag/tijd dat voor beide passend is. We raden aan om dan ook thuis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Geef een complete rondleiding door de woning en aarzel niet om te vertellen welke plekken extra aandacht nodig hebben. Deel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

In contact komen met een geschikte schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt een beroep doen op speciale portalen die je hierbij helpen. Via internet kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een eigen zoekprofiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Vaak gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Mogelijk vind je dit ook interessant: Helpling.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Marktplaats.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Venray.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Geijsteren

Vind een professionele schoonmaakster in de buurt!

Professionele schoonmaakbedrijven in Geijsteren

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In ons overzicht tref je adressen van schoonmaakspecialisten in Geijsteren, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Als alternatief kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Blitterswijck, Meerlo, Wanssum en Wellerlooi.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaakster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende karweitjes in en rondom jouw woning. Hieronder bieden wij enkele veel voorkomende klusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De garage opruimen.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een deskundige poetshulp (plaatselijk) al in te huren vanaf €12,90 per uur, inclusief alles.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een net en fris kantoor bevordert fijne en veilige werkplekken en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Allerlei aanbieders die in dit gebied werkzaam zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Geijsteren. Ze dragen verantwoording voor het schoonmaken van de bureaus en computers, het legen van de vuilnisbakken en het reinigen van het sanitair. Ook intensieve taken zoals ramen lappen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken onderhoud en schoonmaken van ventilatie of de dakgoten schoonmaken kun je mogelijk uitbesteden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarin wordt geregeld dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,50 en €30,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorging van horeca en hotels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Limburg.
 • Prijzen: tussen om en nabij de €21,00 en €31,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp kost tussen de €13,10 tot +/- €17,25 op uurbasis. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Vooraf bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Vaak zijn er standaard schoonmaakklusjes die hij/zij zal doen zoals: stofzuigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen. Indien nodig kun je ook extra dingen aanvragen zoals opruimen of het doen van de was.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste huishoudens in Geijsteren kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is voldoende voor het uitvoeren van o.a. afstoffen, dweilen, ramen lappen, stofzuigen, keuken reinigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren is afhankelijk van de grootte van het huis, jullie leefstijl en de ervaring van de poetser.

Hoe werkt de betaling?

Een huishoudelijke hulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij 8% vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Vraag ook naar Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In bepaalde cases gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Geijsteren?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat biedt een oplossing voor als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Jouw woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten hiervan zijn variabel en liggen tussen de €375,00 tot €500,00.

Plaats een reactie