Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Noordeloos

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Noordeloos? Steeds meer mensen kiezen voor extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Noordeloos! Op onze schoonmaakwebsite bekijk je praktische tips en adviezen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Verder bespreken we populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Als laatste vind je ook namen en adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Nu al vanaf €12,70 per uur.

schoonmaker-zoeken-noordeloos

Een schoonmaakster in Noordeloos zoeken

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je meer focus op de dingen die er echt toe doen? Een ervaren schoonmaakster in Noordeloos inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Aanrader: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Soms zijn er wel mensen die een aantal uur per week schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook of Marktplaats. Verder zien wij steeds meer handige platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stappenplan lopen we dit stap-voor-stap door.

Eigen huishoudelijke hulp in Noordeloos opzoeken

 1. Selecteer je adres

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Waar en wanneer

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de hulp aan de slag gaat. Vaak is dit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Selecteer nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Je ziet nu meteen de gevonden huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals tarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingen.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar diverse schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw aanmelding beantwoord wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw zal de eerste keer komen werken op de overeengekomen datum. Ons advies is om thuis te blijven en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en vertel welke plekken extra aandacht nodig hebben. Laat ook zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarliggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

In contact komen met een bedreven schoonmaker is ingewikkeld. Door middel van het internet kun je terecht op speciale platforms die daarbij helpen. Op deze sites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Soms betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. We sommen de populaire sites voor je op. Tip: bekijk ook eens de pagina over Schoonmaaktips.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Nationalehulpgids.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Molenlanden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Noordeloos

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw wijk!

Regionale schoonmaakbedrijven in Noordeloos

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? Hieronder vind je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Noordeloos, inclusief glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Eveneens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Lexmond, Meerkerk, Hoornaar en Vuren.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaakster ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. Hieronder verstrekken we een lijst met huishoudelijke taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • De was strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een uitstekende poetshulp (plaatselijk) al vanaf €13,20 per 60 minuten.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor zorgt voor het werkplezier en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Meerdere schoonmaakondernemers in de gemeente kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Noordeloos. Typische werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, vloeren stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook de meer heavy zaken zoals glasbewassing, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, het laten reinigen van de ventilatie of graffiti verwijdering zijn populaire klussen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in zodat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €24,00 en €32,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorging van kantoren, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Zuid-Holland.
 • Tarieven: tussen om en nabij de €23,00 en €34,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: graffiti verwijderen, tapijtreiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,90 tot €18,75 per gewerkt uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat doet een poetser?

Vooraf bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Meestal zijn er standaard taken die gedaan worden: toiletten schoonmaken, dweilen, ramen wassen, afstoffen, keuken reinigen. Indien gewenst kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals houten vloer in de was zetten of de was doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste woningen in Noordeloos laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is ruim voldoende voor het uitvoeren van o.a. dweilen, keuken reinigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt ook aan de grootte van de woning, het aantal bewoners en overige specifieke wensen.

Hoe werkt de betaling?

Een poetser zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Check ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Steeds vaker wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Noordeloos?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat is met name handig als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verhuizing. De hele woning wordt van top tot teen gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn variabel en liggen tussen de €375,00 tot €575,00.

Plaats een reactie