Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Lexmond

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Lexmond? Meer en meer gezinnen maken gebruik van een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een professionele schoonmaker in Lexmond! Op deze website bekijk je praktische tips en aandachtspunten voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Eveneens vergelijken wij bekende platforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Als laatste vind je ook contactgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al in te huren vanaf €13,00 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-lexmond

Een schoonmaakster in Lexmond vinden

Maak je niet graag schoon en houd je graag wat tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een professionele schoonmaakster in Lexmond inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Allereerst: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In veel gevallen zijn er mensen te vinden die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens een lokale Facebook groep. Ook zijn er diverse praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Eigen huishoudelijke hulp in Lexmond zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de hulp aan de slag gaat. Vaak is dit om de twee weken of wekelijks. Bepaal nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  In het volgende scherm tonen ze huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als kosten, ervaring en beoordelingen.

 4. Dien je aanvraag in

  Selecteer meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Als jouw inschrijving geaccepteerd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De werkster komt voor de eerste keer werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is goed om op locatie te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en benoem wat voor jou van belang is. Het is ook van belang aan te geven waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarliggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

In contact komen met een ervaren schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt gebruik maken van nuttige online marktplaatsen die jou helpen zoeken. Op dit soort websites komen vraag- en aanbod samen. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht doorgeven en zoeken naar een hulp in de buurt. Doorgaans regelt het platform ook de betaling. We sommen de populaire sites voor je op. Bekijk ook direct meer info over: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Nationalehulpgids.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Vijfheerenlanden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Lexmond

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw regio!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Lexmond

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het onderstaande overzicht check je adressen van schoonmaakspecialisten in Lexmond, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Meerkerk, Ameide, Noordeloos en Hoornaar.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De helper ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke taken in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het gedeelte hieronder tref je de meest gangbare klussen die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een goede poetshulp in de buurt al beschikbaar vanaf €12,90 per uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een fris en opgeruimd kantoor heeft effect op de productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Meerdere schoonmaakondernemers in de gemeente kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Lexmond. Ze dragen verantwoording voor bureaus en tafels afnemen, vloeren stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook meer incidentele klussen zoals ramen zemen, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen het ventilatiesysteem laten reinigen of de dakgoten schoonmaken zijn vaak mogelijk. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €23,00 en €32,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reiniging van zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, kantoren, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Utrecht.
 • Tarieven: tussen +/- €22,00 en €34,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: gevelreiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp kost tussen de €12,70 tot wel €19,00 op uurbasis. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf het takenpakket van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale schoonmaakwerkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, keuken reinigen, dweilen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. Daarbij kun je ook extra dingen aanvragen zoals afwassen of het wassen van kleding.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Veel gezinnen en families in Lexmond kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is voldoende tijd voor de wekelijks terugkerende taken als afstoffen, dweilen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen. Het exacte aantal uur per week ligt ook aan het type woning, samenstelling van jullie gezin en hoe snel de hulp werkt.

Hoe werkt de betaling?

Een poetshulp heeft recht op het minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Soms wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Lexmond?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. DIt komt van pas als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij oplevering van een woning. Elke ruimte wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De eenmalige kosten bedragen tussen de €350,00 tot €625,00.

Plaats een reactie