Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Rossum

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Rossum? Meer en meer Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, minder stress, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij geven advies bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Rossum! Op ons portaal delen wij handige tips en aandachtspunten over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Verder bieden we diverse sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook bieden wij namen en adressen van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Nu al vanaf €12,60 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-rossum

Een schoonmaakster in Rossum inhuren

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je graag meer tijd voor familie en vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Rossum inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze adviezen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Dikwijls blijken er wel mensen te zijn die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op een lokale Facebook groep. Ook kan je gebruik maken van online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Rossum opzoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je adresgegevens in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die op kleine afstand van je woning.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de hulp bij je thuis komt. Je kunt meestal kiezen uit elke week, 2 weken of 4 weken. Maak nu een keuze voor het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de gevonden huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs per uur, takenpakket en beoordelingsscore.

 4. Leg het eerste contact

  Selecteer diverse schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Als jouw verzoek geaccepteerd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetser komt bij je thuis op de overeengekomen datum. Het is slim om dan thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop samen een rondje door het huis en benoem waar jij waarde aan hecht. Deel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn zijn opgeslagen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

In contact komen met een goede schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Gelukkig zijn er handige portalen die daarbij helpen. Op dit soort websites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht doorgeven en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Soms betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Helpling.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Dinkelland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Rossum

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw wijk!

Regionale schoonmaakbedrijven in Rossum

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het overzicht hieronder check je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Rossum, aangevuld met glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Ook kun je zoeken naar interieurverzorgers in Saasveld, Aadorp, Weerselo en Denekamp.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetsvrouw is er voor alle karweitjes in jouw huishouden. In onderstaande paragraaf tref je enkele veel voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een vakkundige poetshulp (lokaal) al in te huren vanaf €12,80 p/uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een representatief schoon kantoor zorgt voor de werksfeer en productiviteit en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Allerlei schoonmakers in deze omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Rossum. Voorbeeld werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, het leegmaken van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook intensieve taken zoals glasbewassing, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatiereiniging of graffiti verwijdering kun je mogelijk uitbesteden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm zodat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €25,00 en €35,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorger van winkels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Overijssel.
 • Prijzen: tussen de €23,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: tapijtreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp kost tussen de €12,80 tot €19,25 voor 1 uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de basis zijn er normale taken die gedaan worden: dweilen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, ramen wassen. Verder kan je afspraken maken over houten vloer in de was zetten of de planten water geven.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Veel gezinnen en families in Rossum huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is ruim voldoende voor het uitvoeren van o.a. dweilen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, stofzuigen, keuken reinigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren hangt af van het aantal m2, het aantal bewoners en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik betalen?

Een interieurverzorger heeft recht op het minimumloon plus vakantiegeld (8%). De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Check ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Steeds vaker loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Rossum?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat is met name handig als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Je complete woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten voor deze klus bedragen tussen de €300,00 tot €525,00.

Plaats een reactie