Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Saasveld

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Saasveld? Meer en meer huishoudens huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij geven advies bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Saasveld! Op deze website bieden we duidelijke tips en aandachtspunten voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier een overzicht met een aantal sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je treft op deze pagina ook gegevens zoals naam en adres van lokale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al vanaf €12,80 per uur.

schoonmaker-zoeken-saasveld

Een schoonmaakster in Saasveld gezocht

Heb je een druk bestaan en wil je jouw agenda vrij maken voor de belangrijke dingen in het leven? Een geschikte schoonmaakster in Saasveld inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Aanrader: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Dikwijls zijn er wel kennissen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ook zijn er diverse platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In onderstaande paragraaf vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Saasveld vinden

 1. Vul je postcode in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door middel van de postcodecheck. Je ziet dan diverse werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw komt schoonmaken. Je kunt meestal kiezen uit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies hierna het aantal schoonmaakuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Je ziet nu meteen huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Sorteer op prijs per uur, ervaring, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een aanvraag doen bij verschillende schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw verzoek gehonoreerd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetser zal de eerste keer komen werken op het gekozen moment. We raden aan om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en communiceer wat jij belangrijk vindt. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen liggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een bedreven schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van handige vraag- en aanbodsites die je hierbij helpen. Op deze portalen treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en in contact komen met helpers in de regio. In veel gevallen wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Bekijk ook direct meer info over: Homeworks.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Care.com: Online marktplaats voor hulp en werk in Dinkelland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Saasveld

Vind een ijverige schoonmaakster in de gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Saasveld

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? In de onderstaande tabel delen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Saasveld, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Tevens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Aadorp, Mariaparochie, Rossum en Weerselo.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De helper helpt jou graag met allerlei klussen binnen- en buitenshuis. In het volgende deel delen wij de meest voorkomende klussen die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • De was strijken.
 • De was wegwerken.
 • De garage opruimen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een privé poetshulp (lokaal) nu al vanaf €12,50 (uurloon).

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor stimuleert het werkgenot en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verschillende organisaties in de regio staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Saasveld. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, vloeren stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen zemen, buiten gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen het ventilatiesysteem laten reinigen of dakreiniging zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract zodat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De prijzen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €21,50 en €32,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorging van productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, scholen, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Overijssel.
 • Kostprijs: tussen gemiddeld €20,00 en €34,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: vloeronderhoud, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,70 tot €18,00 op uurbasis. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Vaak zijn er standaard klusjes die afgewerkt worden: ramen wassen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, dweilen, stofzuigen. Indien gewenst kan de hulp extra klussen oppakken zoals strijken of het doen van de was.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste woningen in Saasveld hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor onder andere afstoffen, stofzuigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren hangt af van de grootte van de woning, het aantal bewoners en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik betalen?

Een werkster zal altijd het minimumloon verdienen plus 8% vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In meer en meer situaties betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Saasveld?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Een uitkomst als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De hele woning wordt helemaal ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten voor deze klus zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €375,00 tot €525,00.

Plaats een reactie