Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Neerlangel

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Neerlangel? Steeds meer gezinnen hebben een extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij helpen jou bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Neerlangel! Op onze schoonmaakwebsite bekijk je veel tips en aandachtspunten over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Bovendien bekijk je hier een overzicht met diverse sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Daarbij delen wij ook contactgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €13,40 per uur.

schoonmaker-zoeken-neerlangel

Een schoonmaakster in Neerlangel gezocht

Heb je een druk leven en houd je graag wat tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een professionele schoonmaakster in Neerlangel inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: vraag na in jouw eigen netwerk. Soms zijn er studenten of vrouwen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast heb je allerlei speciale platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stukje nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Neerlangel vinden

 1. Adres invoeren

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je adresgegevens in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Waar en wanneer

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetser bij je thuis komt. Bijvoorbeeld om de twee weken of wekelijks. Maak nu een keuze voor het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies de startdatum.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Je ziet nu meteen de diverse huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs, ervaring, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Contact opnemen

  Kies diverse schoonmakers die passen bij jouw wensen. Als jouw uitnodiging gehonoreerd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw zal bij je thuis komen op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is goed om op locatie te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en aarzel niet om te vertellen wat jij belangrijk vindt. Deel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te vinden zijn.

Schoonmaakhulp platforms

In contact komen met een ijverige schoonmaker is niet eenvoudig. Door middel van het internet kun je terecht op verschillende online zoekmachines die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze portalen treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Bekijk ook direct meer info over: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Oss.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Neerlangel

Vind een geschikte schoonmaakster in de buurt!

Schoonmaakbedrijven in Neerlangel

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de onderstaande tabel delen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Neerlangel, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Als alternatief kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Neerloon, Overlangel, Demen en Dieden.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De werkster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. In onderstaande paragraaf bieden wij een lijst met klusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen lappen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Het wassen van de kleding.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een vakkundige poetshulp uit de omgeving nu al vanaf €13,50 per 60 minuten.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een netjes bijgehouden kantoor bevordert de productiviteit en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Allerlei schoonmakers in deze omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Neerlangel. Voorbeeld werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het legen van de vuilnisbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glasbewassing, buiten gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen kunnen worden meegenomen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarbij er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €24,00 en €31,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaak van zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Groningen.
 • Onkosten: tussen om en nabij de €23,50 en €32,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: vloeronderhoud, ventilatie reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,50 tot zo’n €16,00 (uurtarief). Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de taken van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard klussen die uitgevoerd worden: ramen wassen, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen. Tevens kan je afspraken maken over binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Veel gezinnen en families in Neerlangel laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is ruim voldoende voor bijvoorbeeld stofzuigen, afstoffen, ramen lappen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Het precieze aantal uur dat nodig is kan worden gecalculeerd door de omvang van jouw huis, het aantal bewoners en het werktempo.

Hoe werkt de betaling?

Een poetsvrouw heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Steeds vaker wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Neerlangel?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Een uitkomst voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verhuizing. Het volledige huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De totale kosten bedragen tussen de €225,00 tot €625,00.

Plaats een reactie