Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Provincie Groningen

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Provincie Groningen? Meer en meer Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij bieden tips en tricks het vinden van een professionele schoonmaker in Provincie Groningen! Op onze schoonmaakwebsite bieden we veel tips en adviezen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier een overzicht met enkele schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Als laatste vind je ook namen en adressen van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al voor €12,50 per gewerkt uur.

Een schoonmaakster in Provincie Groningen gezocht

Maak je niet graag schoon en wil je meer focus op nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een betrouwbare schoonmaakster in Provincie Groningen inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Dikwijls zijn er mensen te vinden die op die manier wat bijverdienen. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens een lokale Facebook groep. Als laatste heb je allerlei schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het gedeelte hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Eigen huishoudelijke hulp in Provincie Groningen inhuren

 1. Postcodecheck

  Check alle huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan diverse werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Waar en wanneer

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de werkster aan de slag gaat. Je kunt meestal kiezen uit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Hierna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Hierna bekijk je direct de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op kosten, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews.

 4. Leg het eerste contact

  Je kan een aanvraag indienen bij enkele schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw inschrijving passend is voor de werknemer heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De huishoudelijke hulp zal de eerste keer komen werken op de overeengekomen datum. Ons advies is om zelf ook zeker in huis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop samen een rondje door het huis en vertel wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Je moet ook laten zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarstaan.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vergelijken van ervaren schoonmaker is best lastig. Door middel van het internet kun je terecht op speciale online bemiddelaarsdiensten die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze portalen treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt hier eenvoudig een profiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. In veel gevallen wordt de betaling ook geregeld door het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Bekijk ook direct meer info over: Voor bedrijven.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Provincie Groningen

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw wijk!

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaakster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. In onderstaande paragraaf check je de meest gangbare klusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het legen van prullenbakken.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Wassen van kleding.
 • De garage opruimen.
 • Gras maaien.
Bekijk schoonmaakbedrijven in Zuidplas, Oss, Westerkwartier, Stadskanaal, Westerwolde, Midden-Groningen, Veendam, Pekela, Oldambt, Groningen, Eemsdelta en Het Hogeland.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp (lokaal) al vanaf €13,50 per gewerkt uur.

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een ervaren schoonmaakhulp factureert tussen de €12,70 tot €16,75 per uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat maakt een poetser schoon?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale schoonmaakwerkzaamheden die de hulp uitvoert: afstoffen, keuken reinigen, ramen wassen, dweilen, toiletten schoonmaken. Verder kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals oven schoonmaken of de planten doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Veel gezinnen en families in Provincie Groningen kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor de wekelijks terugkerende taken als het toilet schoonmaken, keuken reinigen, ramen lappen, dweilen, afstoffen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt mede bepaald door het aantal vierkante meters, jullie leefstijl en overige specifieke wensen.

Hoe werkt de betaling?

Een werkster heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij jaarlijks vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In sommige gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Provincie Groningen?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat is met name handig plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het volledige huis wordt helemaal ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten hiervan zijn variabel en liggen tussen de €225,00 tot €575,00.