Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oldambt

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Oldambt? Steeds meer mensen hebben een extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, altijd een gezonde woning, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Oldambt! Op dit platform tref je volop tips en aanbevelingen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Bovendien bieden we enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij adresgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al mogelijk vanaf €12,90 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-oldambt

Een schoonmaakster in Oldambt inhuren

Maak je niet graag schoon en houd je graag meer tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een professionele schoonmaakster in Oldambt inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Soms zijn er wel mensen die een aantal uur per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Afsluitend heb je allerlei platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het gedeelte hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Oldambt inhuren

 1. Voer je adres in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invullen van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de werkster aan huis komt. Je kunt meestal kiezen uit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies vervolgens het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Werksters vergelijken

  Vergelijk nu direct huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Filter op uurtarief, speciale werkzaamheden en reviews.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar diverse schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. In het geval jouw uitnodiging wederzijds passend is heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De huishoudelijke hulp komt op locatie langs op de afgesproken datum. We raden aan om thuis te blijven en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat het huis zien en aarzel niet om te vertellen wat jij belangrijk vindt. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn liggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een goede schoonmaker gaat soms niet zo snel. Goed nieuws: er zijn gebruiksvriendelijke Apps en websites die jou helpen zoeken. Op deze sites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een account registreren en zoeken tussen de verschillende werksters. Doorgaans wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Advies: lees ook eens alles door over Helpling.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Marktplaats.nl: Matching op basis van jouw wensen in Oldambt.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oldambt

Vind een ijverige schoonmaakster in de gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Oldambt

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? Hieronder tonen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Oldambt, je vind hier ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarnaast bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Groningen, Eemsdelta, Pekela en Veendam.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De helper ondersteunt jou bij de meest voorkomende werkzaamheden in jouw huishouden. In het volgende deel tref je de meest voorkomende klusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Bed opmaken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een uitstekende poetshulp (regionaal) al mogelijk vanaf €13,40 (uurtarief).

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schoon kantoor draagt bij aan een prettige werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Een groot aantal schoonmaakondernemers die in de buurt gevestigd zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Oldambt. Ze dragen verantwoording voor het afnemen van de bureaus, het legen van de vuilnisbakken en het reinigen van het sanitair. Ook de meer heavy zaken zoals de ramen schoonmaken, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatiereiniging of trappenhuis reinigen zijn vaak mogelijk. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,50 en €34,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorger van kantoren, winkels, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Groningen.
 • Onkosten: tussen gemiddeld €20,50 en €33,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp factureert tussen de €12,80 tot zo’n €19,00 per gewerkt uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard klussen die uitgevoerd worden: ramen wassen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen. Tevens kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de tuin doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste huishoudens in Oldambt kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is ruim voldoende voor belangrijke taken zoals stofzuigen, dweilen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen. Het meest optimale aantal uren hulp hangt af van de grootte van de woning, hoe netjes je bent, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger ontvangt altijd het minimumloon met jaarlijks vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor meer informatie zie het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Oldambt?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat biedt een oplossing voor als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De volledige woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De eenmalige kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €375,00 tot €500,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie