Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Veendam

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Veendam? Steeds meer Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij geven advies bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Veendam! Op ons portaal verstrekken we praktische tips en tricks voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarnaast bekijk je hier een overzicht met populaire websites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al beschikbaar vanaf €13,50 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-veendam

Een schoonmaakster in Veendam gezocht

Houd je niet van schoonmaken en spendeer je graag wat meer tijd aan nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een geschikte schoonmaakster in Veendam inhuren moet je dan absoluut overwegen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. In veel gevallen zijn er wel kennissen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens een lokale Facebook groep. Daarnaast heb je steeds meer speciale platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. Hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Eigen huishoudelijke hulp in Veendam zoeken

 1. Voer je adres in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Stel pakket samen

  Kies hoe vaak je wilt dat de werkster komt werken. Dit kan zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Vervolgens kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de actieve huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

 4. Contactverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Indien jouw verzoek passend is voor de werknemer heb je een match.

 5. Kennismaking

  De huishoudelijke hulp zal bij je thuis komen op datum en tijdstip zoals besproken. Het is verstandig om thuis te blijven en samen de werkzaamheden door te nemen. Leid hem/haar even rond door de woning en aarzel niet om te vertellen wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Laat ook zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te vinden zijn.

Schoonmaakhulp platforms

Het vergelijken van vakkundige schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van praktische applicaties die je hierbij helpen. Op deze sites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en zoeken tussen de verschillende werksters. Soms wordt de betaling ook geregeld door het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Marktplaats.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Veendam.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Veendam

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw omgeving!

Regionale schoonmaakbedrijven in Veendam

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het overzicht hieronder check je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Veendam, maar ook van o.a. glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Tevens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Pekela, Oldambt, Midden-Groningen en Westerwolde.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaakster ondersteunt jou bij de meest voorkomende karweitjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Hieronder vind je een overzicht met schoonmaakwerkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Beddengoed wassen.
 • Het strijken van overhemden.
 • De was wegwerken.
 • De ventilatie reinigen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een privé poetshulp (lokaal) nu al vanaf €12,50 per gewerkt uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor zorgt voor een fijne werksituatie en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verschillende schoonmaakondernemers in de regio kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Veendam. Voorbeeld werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de kantine/pantry schoonmaken en het sanitair schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals glasbewassing, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen het laten reinigen van de ventilatie of graffiti verwijdering zijn populaire klussen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waardoor op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €20,00 en €32,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorging van kantoren, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, scholen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Groningen.
 • Tarieven: tussen ongeveer €25,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoe duur is een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,70 tot €18,25 per uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat zijn de taken van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakwerkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: stofzuigen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, dweilen. Tevens kan je afspraken maken over binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of het wassen van kleding.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste gezinnen in Veendam huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is genoeg tijd voor bijvoorbeeld stofzuigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, dweilen, afstoffen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt mede bepaald door de grootte van de woning, het aantal bewoners en overige specifieke wensen.

Hoe werkt de betaling?

Een huishoudelijke hulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij 8% vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Check ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In aparte gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Veendam?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat is met name handig voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €375,00 tot €575,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie