Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Midden-Groningen

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Midden-Groningen? Meer en meer mensen nemen zo’n hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Midden-Groningen! Op schoonmakerzoeken.nl vind je diverse tips en aandachtspunten over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarnaast bekijk je hier een overzicht met enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook gegevens zoals naam en adres van regionale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al vanaf €13,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-midden-groningen

Een schoonmaakster in Midden-Groningen vinden

Heb je een druk bestaan en wil je jouw agenda vrij maken voor familie en vrienden? Een ervaren schoonmaakster in Midden-Groningen inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze suggesties: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Vaak zijn er mensen te vinden die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder kan je gebruik maken van vraag- en aanbodsites voor het vinden van een werkster. In onderstaande paragraaf nemen we je stap-voor-stap mee.

Huishoudelijke hulp in Midden-Groningen opzoeken

 1. Geef adresgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door middel van de postcodecheck. Je ziet dan alleen werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de huishoudelijke hulp aan huis komt. Vaak is dit om de twee weken of wekelijks. Bepaal nu het aantal schoonmaakuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk werksters

  Check en analyseer de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als uurtarief, ervaring, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Contact opnemen

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of 2 schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw aanmelding geaccepteerd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is handig om dan thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat het huis zien en communiceer wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Het is ook van belang aan te geven waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarliggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

In contact komen met een vakkundige schoonmaker kan complex zijn. Je kunt natuurlijk gebruik maken van diverse bemiddelaars die jou helpen zoeken. Op deze sites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en beschikbare helpers vinden. Meestal regelt het platform ook de betaling. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Mogelijk vind je dit ook interessant: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Hulpstudent.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Midden-Groningen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Midden-Groningen

Vind een vakkundige schoonmaakster in de buurt!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Midden-Groningen

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de bijgaande tabel vind je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Midden-Groningen, je vind hier ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Tevens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Veendam, Pekela, Westerwolde en Stadskanaal.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetsvrouw helpt jou graag met allerlei werkzaamheden binnen- en buitenshuis. In het gedeelte hieronder delen wij een lijst met schoonmaakklusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Glazenwassen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wassen en drogen.
 • De garage opruimen.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Vind een poetshulp (lokaal) nu al vanaf €12,70 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een fris en opgeruimd kantoor heeft effect op het werkplezier en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende schoonmakers die in dit gebied werkzaam zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Midden-Groningen. Ze dragen verantwoording voor het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het ledigen van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook meer incidentele klussen zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarbij bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken schommelen tussen de €21,00 en €32,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Groningen.
 • Tarief: tussen om en nabij de €21,50 en €31,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, ventilatie reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een ervaren schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,90 tot zo’n €20,00 per gewerkt uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de basis zijn er normale klusjes die uitgevoerd worden: ramen wassen, stofzuigen, afstoffen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Daarnaast kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals houten vloer in de was zetten of de was doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste woningen in Midden-Groningen huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat biedt voldoende ruimte voor het uitvoeren van o.a. keuken reinigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, dweilen, stofzuigen. Het exacte aantal uur per week hangt af van de grootte van het huis, jouw leefstijl, en het werktempo.

Hoe kan ik betalen?

Een poetsvrouw zal altijd het minimumloon verdienen plus jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Midden-Groningen?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Een uitkomst als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De hele woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De eenmalige kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €375,00 tot €700,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie