Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Pekela

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Pekela? Meer en meer huishoudens gaan voor wat extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij bieden tips en tricks het vinden van een geschikte schoonmaker in Pekela! Op onze schoonmaakwebsite verstrekken we duidelijke tips en tricks voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Tevens behandelen we populaire websites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je bekijkt hier ook gegevens zoals naam en adres van regionale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al voor €13,40 per uur.

schoonmaker-zoeken-pekela

Een schoonmaakster in Pekela vinden

Heb je een druk bestaan en wil je graag meer tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een professionele schoonmaakster in Pekela inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? We hebben wat tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. Soms blijken er wel mensen te zijn die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Of plaats een oproep op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Afsluitend zijn er diverse platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In onderstaande paragraaf vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Pekela inhuren

 1. Vul je postcode in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de huishoudelijke hulp aan huis komt. Populaire opties zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Bepaal nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Bekijk snel meer info over de actieve huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als tarief, ervaring en gemiddelde beoordeling.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar diverse schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Indien jouw oproep wederzijds passend is heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetshulp komt op locatie langs op datum en tijdstip zoals besproken. Het is goed om dan ook thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Tip: loop samen een rondje door de woning en wijs meteen aan waar jij waarde aan hecht. Je moet ook laten zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarliggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vergelijken van vakkundige schoonmaker is niet heel eenvoudig. Goed nieuws: er zijn diverse online marktplaatsen die je hierbij kunnen ondersteunen. Via internet worden vraag en aanbod gebundeld. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht plaatsen en zoeken naar een hulp in de buurt. Soms regelt het platform ook de betaling. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Advies: lees ook eens alles door over Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Pekela.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Pekela

Vind een ijverige schoonmaakster in de gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Pekela

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de onderstaande tabel ontdek je gegevens van schoonmaakspecialisten in Pekela, met ook partijen als glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Eveneens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Oldambt, Groningen, Veendam en Midden-Groningen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaker komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste schoonmaakklusjes in jouw huishouden. In het gedeelte hieronder verstrekken we de meest voorkomende schoonmaakklusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen zemen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Opvouwen van de was.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp (plaatselijk) nu al vanaf €13,50 per gewerkt uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) helpt bij het werkgenot en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende dienstverleners in deze streek kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Pekela. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, vloeren stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glazen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten kun je mogelijk uitbesteden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract zodat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €21,00 en €34,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorger van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, kantoren, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Groningen.
 • Prijs: tussen de €23,00 en €31,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, vloeronderhoud.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een ervaren schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,00 tot +/- €18,75 voor 1 uur werken. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de taken van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale klusjes die gedaan worden: ramen wassen, afstoffen, dweilen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Indien nodig kan de hulp extra klussen oppakken zoals koelkast schoonmaken of de tuin doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Drukke huishoudens in Pekela hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor onder andere stofzuigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, dweilen, keuken reinigen. Het exacte aantal uur per week kan worden gecalculeerd door het aantal ruimtes, de gezinssamenstelling en de ervaring van de poetser.

Hoe gaat de betaling?

Een werkster zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Pekela?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dit speelt met name als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het volledige huis wordt van beneden tot boven gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De eenmalige kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €225,00 tot €500,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie