Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nuth

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Nuth? Meer en meer gezinnen kiezen voor extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en veel meer vrije tijd. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Nuth! Op ons portaal bieden we veel tips en informatie voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Bovendien vergelijken wij diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook verstrekken we adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Nu al vanaf €12,60 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-nuth

Een schoonmaakster in Nuth zoeken

Heb je een drukke baan en spendeer je graag wat meer tijd aan hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een professionele schoonmaakster in Nuth inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Om te beginnen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Dikwijls zijn er dames die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ook kan je gebruik maken van speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Nuth vergelijken

 1. Postcodecheck

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Het platform toont dan enkel werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Waar en wanneer

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de werkster bij je thuis komt. Populaire opties zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Daarna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Hulpen vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op tarief, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Leg het eerste contact

  Selecteer verschillende schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw inschrijving passend is voor de werknemer heb je een match.

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetshulp zal de eerste keer komen werken op het gekozen moment. We raden aan om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en vertel wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Vertel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden zijn opgeslagen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vinden van een geschikte schoonmaker kan soms lastig zijn. Goed nieuws: er zijn nuttige applicaties die jou helpen zoeken. Via internet komen vraag- en aanbod samen. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel aanmaken en in contact komen met helpers in de regio. Meestal gaat de betaling via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Bekijk ook direct meer info over: Voor bedrijven.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Nationalehulpgids.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Beekdaelen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nuth

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw regio!

Regionale schoonmaakbedrijven in Nuth

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het onderstaande overzicht ontdek je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Nuth, met ook partijen als glazenwassers en overige schoonmaakservices. Eveneens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Wijnandsrade, Schinnen, Baneheide en Bocholtz.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De werkster helpt jou graag met allerlei huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. Hieronder verstrekken we een overzicht met taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Strijken.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een uitstekende poetshulp uit de regio nu al vanaf €12,80 (uurloon).

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een representatief schoon kantoor bevordert een efficiënte werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Een groot aantal bedrijven in de gemeente kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Nuth. Typische werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de kantine/pantry schoonmaken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook grote klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatie schoonmaken of graffiti verwijdering kun je mogelijk uitbesteden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €20,00 en €33,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reiniging van productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Limburg.
 • Onkosten: tussen plus minus €23,00 en €31,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp rekent tussen de €12,50 tot wel €15,50 (uurtarief). Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Vooraf bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakklusjes die de hulp uitvoert: stofzuigen, afstoffen, toiletten schoonmaken, dweilen, ramen wassen. Daarnaast kan je afspraken maken over houten vloer in de was zetten of het wassen van kleding.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Jonge gezinnen in Nuth laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is genoeg tijd voor bijvoorbeeld dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt berekend a.d.h.v. het aantal m2, jullie leefstijl en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een werkster maakt aanspraak op een minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor meer informatie zie het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Steeds vaker doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Nuth?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Een uitkomst voor de grote voorjaarsschoonmaak, of wanneer je je huis wilt verkopen. De hele woning wordt helemaal ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten hiervan zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €225,00 tot €500,00.

Plaats een reactie