Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wijnandsrade

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Wijnandsrade? Meer en meer mensen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij bieden tips en tricks het vinden van een professionele schoonmaker in Wijnandsrade! Op schoonmakerzoeken.nl ontdek je diverse tips en aandachtspunten voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Eveneens bekijk je hier een overzicht met diverse sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook adresgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al beschikbaar vanaf €12,90 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-wijnandsrade

Een schoonmaakster in Wijnandsrade gezocht

Maak je niet graag schoon en wil je meer focus op de dingen die er echt toe doen? Een enthousiaste schoonmaakster in Wijnandsrade inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond in je eigen netwerk. Over het algemeen blijken er wel mensen te zijn die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens een lokale Facebook groep. Verder heb je steeds meer speciale platforms waar je een werkster kunt vinden. In onderstaande paragraaf lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Wijnandsrade zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetshulp aan de slag gaat. Je kunt meestal kiezen uit elke week, 2 weken of 4 weken. Maak nu een keuze voor het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Werksters vergelijken

  Je ziet nu meteen de beschikbare huishoudelijke helpers. Filter op prijs, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of 2 schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Als de opdracht beantwoord wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Ons advies is om dan aanwezig te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en communiceer wat voor jou van belang is. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn liggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vergelijken van geschikte schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt natuurlijk gebruik maken van nuttige platforms die hiervoor specifiek service verlenen. Op dergelijke platforms wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt snel en soms gratis een account registreren en in contact komen met helpers in de regio. Soms wordt de betaling ook geregeld door het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Advies: lees ook eens alles door over Schoonmaaktips.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Beekdaelen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wijnandsrade

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw regio!

Professionele schoonmaakbedrijven in Wijnandsrade

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de onderstaande tabel tref je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Wijnandsrade, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarnaast bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Schinnen, Hoensbroek, Nuth en Baneheide.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaker huur je in voor de meest gangbare schoonmaakklusjes in jouw huishouden. In het volgende deel tref je enkele veel voorkomende werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Wassen en drogen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp inhuren

Vind een poetshulp (lokaal) al mogelijk vanaf €13,50 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een net en fris kantoor heeft effect op fijne en veilige werkplekken en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verscheidene organisaties in deze omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Wijnandsrade. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook intensievere activiteiten zoals ramen zemen, gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken reiniging van ventilatie of de dakgoten schoonmaken zijn populaire klussen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat betekent dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak liggen tussen de €21,00 en €34,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is efficiënter dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reinigen van horeca en hotels, kantoren, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Limburg.
 • Kosten: tussen om en nabij de €21,00 en €35,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,00 tot zo’n €16,50 per uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Vooraf bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die opgepakt worden: keuken reinigen, ramen wassen, dweilen, afstoffen, stofzuigen. In aanvulling hierop kun je ook extra dingen aanvragen zoals de meubels schoonmaken of de stoep aanvegen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Jonge gezinnen in Wijnandsrade kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals ramen lappen, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen, dweilen. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt mede bepaald door de omvang van jouw huis, hoe netjes je bent, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een werkster hanteert altijd minimaal het minimumloon en jaarlijks vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor alle voorwaarden zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Wijnandsrade?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat is met name handig als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als je je woning te koop zet. De hele woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten voor deze klus zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €350,00 tot €650,00.

Plaats een reactie