Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hekendorp

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Hekendorp? Steeds meer Nederlanders hebben behoefte aan extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en veel meer vrije tijd. Wij geven advies bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Hekendorp! Op onze schoonmaakwebsite delen wij concrete tips en aanbevelingen voor een goede huishoudelijke hulp . Tevens vergelijken wij enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook verstrekken we adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al mogelijk vanaf €13,00 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-hekendorp

Een schoonmaakster in Hekendorp inhuren

Heb je een druk leven en wil je jouw agenda vrij maken voor de belangrijke dingen in het leven? Een ijverige schoonmaakster in Hekendorp inhuren is dan een uitstekend idee. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Meestal zijn er dames die een aantal uur per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast heb je allerlei handige platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In onderstaande paragraaf lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Hekendorp inhuren

 1. Geef contactgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan alleen werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Kies het aantal service-uren

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetser aan huis komt. Meestal is het iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Hierna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  Hierna bekijk je direct de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs, ervaring en beoordelingen.

 4. Aanvraag indienen

  Kies een aantal schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. In het geval jouw aanmelding gehonoreerd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De werkster zal de eerste keer komen werken op de vooraf gekozen datum & tijd Het is slim om dan aanwezig te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Geef een complete rondleiding door de woning en geef aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Laat ook zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te pakken zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een bedreven schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Goed nieuws: er zijn handige webapplicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze sites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en beschikbare helpers vinden. Meestal betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Mogelijk vind je dit ook interessant: Helpling.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Oudewater.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hekendorp

Vind een bedreven schoonmaakster in de buurt!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Hekendorp

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In ons overzicht ontdek je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Hekendorp, maar ook van o.a. glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarbij kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Kamerik, Zegveld, Waarder en Driebruggen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaakster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste karweitjes in en rondom huis. In onderstaande paragraaf vind je een overzicht met schoonmaakwerkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • De was strijken.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp (plaatselijk) al voor €13,10 (uurtarief).

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een netjes bijgehouden kantoor bevordert een fijne werksituatie en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Diverse bedrijven in de omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Hekendorp. Ze kunnen je ondersteunen bij het afnemen van de bureaus, het ledigen van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook grote klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen het laten reinigen van de ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten zijn vaak mogelijk. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waardoor bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €23,00 en €31,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoon houden van scholen, kantoren, horeca en hotels, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Utrecht.
 • Kostprijs: tussen gemiddeld €25,00 en €34,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: tapijtreiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een normale schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,30 tot wel €19,75 voor 1 uur werken. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je bespreekt altijd vooraf het takenpakket van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard huishoudelijke taken die gedaan worden: ramen wassen, afstoffen, dweilen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. In aanvulling hierop kan de hulp extra klussen oppakken zoals houten vloer in de was zetten of het doen van de was.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Jonge gezinnen in Hekendorp kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als dweilen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, ramen lappen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt berekend a.d.h.v. het aantal ruimtes, jullie leefstijl en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik betalen?

Een huishoudelijke hulp maakt aanspraak op een minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Bekijk ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Hekendorp?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat is met name handig als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het weer als nieuw voelt. De kosten voor deze klus bedragen tussen de €200,00 tot €700,00.

Plaats een reactie