Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nieuwaal

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Nieuwaal? Steeds meer huishoudens huren een aantal uur per week een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Nieuwaal! Op ons portaal vind je praktische tips en instructies voor een geschikte huishoudelijke hulp. Ook delen we diverse sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook verstrekken we adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Nu al vanaf €13,30 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-nieuwaal

Een schoonmaakster in Nieuwaal vinden

Maak je niet graag schoon en spendeer je graag wat meer tijd aan de belangrijke dingen in het leven? Een ijverige schoonmaakster in Nieuwaal inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze adviezen: vraag na in jouw eigen netwerk. Soms zijn er wel kennissen die een aantal uur per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Als laatste heb je allerlei handige platforms waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stukje leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Nieuwaal zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je postcode in te vullen. Je ziet dan diverse werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetshulp bij je thuis komt. Populaire opties zijn om de twee weken of wekelijks. Maak nu een keuze voor het aantal schoonmaakuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Check en analyseer de beschikbare huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs, ervaring en gemiddelde beoordeling.

 4. Verzoek versturen

  Je kan een aanvraag indienen bij diverse schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Als jouw aanmelding beantwoord wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetsvrouw komt bij je thuis op de afgesproken datum. Het is verstandig om dan thuis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat alle kamers in het huis zien en communiceer wat jij belangrijk vindt. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen liggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

In contact komen met een vakkundige schoonmaker kan soms lastig zijn. Er bestaan praktische applicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze portalen kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een eigen zoekprofiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Dikwijls wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Marktplaats.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Zaltbommel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nieuwaal

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw regio!

Regionale schoonmaakbedrijven in Nieuwaal

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de tabel hieronder bekijk je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Nieuwaal, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Bruchem, Kerkwijk, Gameren en Aalst.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetser ondersteunt jou bij de meest voorkomende karweitjes in jouw huishouden. Bijgaand delen wij een lijst met taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Beddengoed wassen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Kleding wassen en drogen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp (regionaal) al vanaf €13,30 per 60 minuten.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone kantoorruimte bevordert gelukkige werknemers en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verschillende dienstverleners die in dit gebied werkzaam zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Nieuwaal. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, vloeren stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen het ventilatiesysteem laten reinigen of dakreiniging zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat inhoudt dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €25,00 en €34,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reiniging van winkels, scholen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Gelderland.
 • Kostprijs: tussen ongeveer €23,50 en €33,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, gevelreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gemiddelde schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,10 tot €16,25 per uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Vooraf bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard huishoudelijke taken die gedaan worden: ramen wassen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen. Daarbij kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals strijken of de was doen en opvouwen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Nieuwaal hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor belangrijke taken zoals stofzuigen, afstoffen, dweilen, keuken reinigen, ramen lappen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren kan worden gecalculeerd door het aantal vierkante meters, het aantal bewoners en hoe snel de hulp werkt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetser hanteert altijd minimaal het minimumloon en 8% vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Steeds vaker doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Nieuwaal?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Perfect voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Je complete woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De totale kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €350,00 tot €575,00.

Plaats een reactie