Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Kerkwijk

Wil je een schoonmaakhulp in Kerkwijk? Meer en meer huishoudens hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Kerkwijk! Op deze pagina verstrekken we veel tips en adviezen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarbij delen we bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Daarbij delen wij ook contactgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Nu al vanaf €13,20 per uur.

schoonmaker-zoeken-kerkwijk

Een schoonmaakster in Kerkwijk gezocht

Heb je een druk bestaan en wil je graag meer tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een geschikte schoonmaakster in Kerkwijk inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Meestal blijken er wel mensen te zijn die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Verder heb je steeds meer speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Kerkwijk opzoeken

 1. Adres invoeren

  Check alle huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan diverse werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Stel pakket samen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetshulp aan de slag gaat. Bijvoorbeeld iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Daarna kies je hoe lang de hulp moet komen en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Hulpen vergelijken

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Je kunt filteren op prijs per uur, speciale werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Contactverzoek

  Kies enkele schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Indien jouw aanvraag beantwoord wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. We raden aan om zelf ook zeker in huis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en geef aan wat jij belangrijk vindt. Deel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen zijn opgeslagen.

Platforms voor schoonmaakhulp

De zoektocht naar een bedreven schoonmaker kan complex zijn. Er bestaan verschillende portalen die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze portalen kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een profiel aanmaken en zoeken tussen de verschillende werksters. Dikwijls gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Andere relevante onderwerpen: Homeworks.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Hulp.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Zaltbommel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Kerkwijk

Vind een professionele schoonmaakster in jouw regio!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Kerkwijk

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de bijgaande tabel tonen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Kerkwijk, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarbij kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Delwijnen, Nederhemert, Bruchem en Nieuwaal.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De hulp is er voor alle schoonmaakklusjes in en rondom huis. Bijgaand delen wij een opsomming met taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een uitstekende poetshulp uit de regio nu al vanaf €12,60 per werkuur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone werkplek (kantoor) heeft effect op productieve werknemers en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Diverse organisaties die in de buurt gevestigd zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Kerkwijk. Typische werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken het laten reinigen van de ventilatie of de dakgoten schoonmaken kunnen worden meegenomen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarbij bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €23,50 en €35,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is voordeliger dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reinigen van horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Gelderland.
 • Kosten: tussen de €24,00 en €31,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, gevelreiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een doorsnee schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,80 tot wel €15,75 voor 1 uur werken. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Je maakt altijd afspraken over de werkzaamheden van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klusjes die afgewerkt worden: afstoffen, keuken reinigen, dweilen, toiletten schoonmaken, ramen wassen. Tevens kun je ook extra dingen aanvragen zoals opruimen of de was doen en opvouwen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste gezinnen in Kerkwijk hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is ruim voldoende voor het hele takenpakket van ramen lappen, afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen, dweilen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren kan worden gecalculeerd door de grootte van de woning, samenstelling van jullie gezin en overige specifieke wensen.

Hoe werkt de betaling?

Een poetser zal altijd het minimumloon verdienen plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Bekijk ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In aparte gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Kerkwijk?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat is met name handig als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Het huis wordt van top tot teen gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De kosten hiervan zijn variabel en liggen tussen de €275,00 tot €550,00.

Plaats een reactie