Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Delwijnen

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Delwijnen? Steeds meer gezinnen gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, minder stress, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij helpen jou bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Delwijnen! Op deze pagina bekijk je nuttige tips en adviezen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Eveneens bieden we enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook vind je hier gegevens zoals naam en adres van goede schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al voor €12,90 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-delwijnen

Een schoonmaakster in Delwijnen gezocht

Heb je een druk bestaan en wil je meer focus op familie, vrienden en hobby’s? Een bedreven schoonmaakster in Delwijnen inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Soms zijn er mensen te vinden die op die manier wat bijverdienen. Geen reactie? Probeer dan eens een lokale Facebook groep. Verder heb je allerlei speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. Hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Delwijnen zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de hulp bij je thuis komt. Je kunt meestal kiezen uit om de twee weken of wekelijks. Bepaal nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Hulpen vergelijken

  In de volgende stap bekijk je huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Je kunt filteren op uurtarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en gemiddelde beoordeling.

 4. Contact opnemen

  Selecteer meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Wanneer jouw oproep passend is voor de werknemer heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetsvrouw komt bij je thuis op het gekozen moment. Het is slim om zelf ook zeker in huis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Leid hem/haar even rond door de woning en benoem wat je precies verwacht. Deel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn zijn opgeslagen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vinden van een professionele schoonmaker kan soms lastig zijn. Door middel van het internet kun je terecht op praktische online zoekmachines die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dergelijke platforms wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht doorgeven en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Zaltbommel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Delwijnen

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw regio!

Erkende schoonmaakbedrijven in Delwijnen

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het onderstaande overzicht vind je gegevens van schoonmaakspecialisten in Delwijnen, je vind hier ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Eveneens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Nederhemert, Bern, Kerkwijk en Bruchem.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De werkster huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke klussen binnen- en buitenshuis. In het gedeelte hieronder vind je enkele veel voorkomende werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Schone ramen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Kleding strijken.
 • Wassen en drogen.
 • De garage opruimen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een vakkundige poetshulp (regionaal) al vanaf €13,40 (uurloon).

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een representatief schoon kantoor bevordert gelukkige werknemers en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende schoonmaakondernemers in deze streek staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Delwijnen. Ze dragen verantwoording voor bureaus en stoelen schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glasbewassing, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten kunnen worden meegenomen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm zodat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €20,50 en €33,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is voordeliger dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Gelderland.
 • Prijs: tussen ongeveer €22,50 en €34,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,50 tot wel €20,00 op uurbasis. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard huishoudelijke taken die afgewerkt worden: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, ramen wassen, dweilen. Tevens kan de hulp extra klussen oppakken zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of het doen van de was.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Jonge gezinnen in Delwijnen hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor het hele takenpakket van dweilen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, afstoffen, ramen lappen. Het precieze aantal uur dat nodig is ligt ook aan de grootte van de woning, jullie leefstijl en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw ontvangt altijd het minimumloon met wettelijk vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Bekijk ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In aparte gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Delwijnen?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Ideaal als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Jouw woning wordt van top tot teen gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De totale kosten liggen tussen de €300,00 tot €525,00.

Plaats een reactie